Search
Close this search box.

LVMW door de ogen van Marcel Weber

Marcel Weber, geboren in 1972 in Leiden, volgde zijn hart en vertrok in 2000 naar Nijmegen om het avontuur van het ondernemerschap aan te gaan. Sinds 2004 is Marcel actief in het Kookcollege in Wijchen. Eerst als medewerker, sinds een flink aantal jaren alweer als eigenaar. Hij onderneemt op de rand van Land van Maas en Waal en Rijk van Nijmegen. Wijchen bevalt hem goed. Sociaal en zakelijk gezien. En ook de samenwerking met de gemeente is prettig, zeker gezien zijn inzet als mede bestuurder van de bedrijvenvereniging Wijchen-Oost. Marcel is gepassioneerd en een betrokken ondernemer. Laat je culinair betoveren.

“Wijchen is een gezellig dorp. Goed voor een zakelijk en sociaal netwerk. Je voelt de gastvrijheid.”

Marcel Weber

Kookclubs, familieleden en vriendengroepen genieten volop bij het Kookcollege Wijchen van Marcel Weber. Samen culinaire gerechten bereiden verbindt, inspireert en is bovenal lekker. Altijd welkom!

In de afgelopen maanden lag het sociale leven een beetje stil. Maar als ik iets mag noemen waar ik blij van wordt:

  1. Een biertje bij St. Anneke. Dit Wijchense café straalt gastvrijheid uit en bruist met de leuke activiteiten. Op het verwarmde terras is het altijd levendig en wat te zien.
  2. Even het hoofd leegmaken op de Haterse Vennen. want het is volop genieten in dit prachtige natuurgebied.
  3. Bistro Flores. Iets buiten het mooie Wijchen, in Nijmegen, een fijne plek aan het Kelfkensbos met een prachtige patio waar je heerlijk kunt eten.

In de loop der jaren heb ik ontdekt dat koken een mooie metafoor is voor de processen in het bedrijfsleven. Met kookopdrachten helpen we teams met samenwerken, besluitvorming en communicatie. Nieuw is de samenwerking met Melanie van Driel van Mproef. Samen richten we ons op Vitaal Koken voor het bedrijfsleven. Hou ons in de gaten: de website is binnenkort online.

Meer informatie: www.hetkookcollegewijchen.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.