Search
Close this search box.

Lokaal gastvrij ondernemen

Ruud Donders staat voor gepassioneerd en gastvrij ondernemen. Ruud is een eigentijdse ondernemer, die voor 200% houdt van het vak en dit uitdraagt met verve. Hij heeft zeker een eigen visie op het modevak, maar ook op het ondernemerschap en de samenwerking in een centrum. Op Ruud kun je rekenen.

Collectie Stoer & Stijlvol
De Zaak van Ruud staat voor hedendaagse mannenmode met stijl en is de afgelopen 14 jaar uitgegroeid tot een begrip in het Land van Maas en Waal. Ruud en zijn team staan voor samenwerking en de juiste kennis voor een passend kledingadvies. De juiste outfit voor het juiste moment. Ieder seizoen wordt er met zorg een nieuwe collectie samengesteld.
Er is een ruime collectie aan kwaliteitsmerken. Je vindt er zowel stoere als stijlvolle merken.

De klant is koning
Bij Ruud en zijn collega’s voelt de klant zich welkom. Kijk rustig lekker rond in de ruim opgezette zaak en/of vraag direct om advies en je personal shopper gaat voor jou aan de slag met een lach. Het is er gewoonweg gezellig. De koffie met iets lekkers staat altijd klaar. Ruud en zijn team organiseren veel mode updates vergezeld met een hapje, wijnproeverij of live optredens. Tijdens de wekelijkse Happy Hour(s) op vrijdagavond tot 21.00 uur hangt er een gezellige inspirerende sfeer.

Lokaal Samenwerken – hoge gunfactor
Ruud staat voor zijn zaak en de klant, maar ook voor het lokaal ondernemerschap in het centrum van Beuningen. De Zaak van Ruud is altijd deelnemer aan Beuningen Inspireert, VIP zondagen, Happy Hours, Koopzondagen, Bourgondisch genieten, een Wijnroute en andere events. Ruud stelt “Geef de klant een beleving, zodat hij jou en je collega ondernemers ook wat gunt”.

24/7 Service
De Zaak van Ruud zorgt ervoor dat de klant zichtbaar is met de juiste outfit en zich prettig voelt. Ruud en zijn team werken vanuit de winkel, maar zijn 24/7 ook zichtbaar op de sociale media. Zij delen hun passie, inspireren en houden je op de hoogte van trends en mooie acties. Ben je als klant niet in de gelegenheid om aan te komen, dan komt Ruud of een van zijn collega’s bij jou en/of je bezoekt de online shop op www.dezaakvanruud.nl. Service zit hen in de genen.

Het Land van Maas en Waal
Ruud is van origine geen Maas en Waler, maar hij heeft met zijn modepassie het Land van Maas en Waal veroverd. Zeker vermeld mag worden, dat Ruud en zijn team in 2019 de titel Ondernemer van het Jaar Beuningen veroverden. Een titel, die hij en zijn collega’s terecht verdienden. Dus breng een bezoek aan De Zaak van Ruud en ervaar zelf hoe lokaal ondernemerschap voelt. Succes verzekerd.

Ervaar Lokaal ondernemerschap & inspirerende modetrends en volg #dezaakvanruud

De volgende merken vindt u bij
De Zaak van Ruud,
Julianaplein 6641, CS Beuningen,
tel. 024 67 70 782
www.dezaakvanruud.nl

  • Cast Iron, Gabba, New Zealand Auckland, PROFUOMO, Saint Steve, Dstrezzed, VANGUARD, State of Art, John Miller, Mac, Meyer, Olymp, Pierre Cardin, Baileys, Reset, Carl gross, Mmx, GREVE, Thomas Maine, Desoto, Carter&Davis, Jenszen, Falke.

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.