Search
Close this search box.

Feel the experience

Domotica

Beleef in de supersfeervolle vernieuwde zaak van De Klein Audiovisuals in Ewijk wat domotica voor jou kan betekenen? Hier ontdek je techniek die het leven van jou en jouw gezin comfortabeler en veiliger kan maken. Er is heel veel mogelijk. Een domotica systeem is altijd maatwerk, afgestemd op jouw wensen, behoeftes en leefpatroon. Mocht je gaan bouwen of gaan verbouwen, dan adviseren wij je om even stil te staan bij wat een domotica systeem je allemaal te bieden heeft.

Zonwering

Ook de elektrische zonwering zoals rolluiken, screens, markiezen en uitvalschermen zijn een belangrijk onderdeel van een domotica installatie.

Audio/video

Haarscherp beeld en fantastische geluidskwaliteit uit jouw audio, in iedere ruimte en bestuurbaar vanaf iedere plek in huis. Altijd en overal je digitale muziekcollectie bij de hand. Je hoeft het systeem niet zelf uit te zetten. Zodra je het alarm inschakelt zet jouw huis het systeem voor je uit.

Verlichting

Een verlichtingsplan op maat rekening houdend met het tijdstip van de dag en welke ruimte je betreedt. Een geslaagde avond met één druk op de knop: De verlichting dimt naar het gewenste niveau, de verwarming gaat wat hoger, de gordijnen sluiten en de televisie gaat aan op je favoriete zender.

Klimaatregeling

Ruimtes individueel ventileren, verwarmen en ook koelen. Wanneer je jouw klimaatregeling integreert in het domotica systeem gaat jouw klimaatregeling nog een stapje verder.

Wellness

Domotica en Wellness gaan erg goed samen. Start alvast de bubbels van de jacuzzi of warm de sauna alvast op vanuit je luie stoel of zelfs vanuit de auto op weg naar huis. De muziek is al zachtjes voor je aangezet, net als de sfeervolle verlichting. Het genieten kan beginnen.

Beveiliging

Ook op het gebied van beveiliging kan domotica veel voor jou betekenen. Terwijl je lekker op vakantie bent, zorgt het huis ervoor dat het eruit ziet alsof je gewoon thuis bent. Dan detecteert het inbraakdetectiesysteem een poging tot inbraak. Niet enkel het alarm gaat af, maar alle lichten gaan aan, zowel binnen als buiten.

Tuin

De trend is dat de tuin steeds meer een verlengstuk van de woning wordt. De tuindeuren open, de barbecue aan, een diner in de tuin en optimaal genieten van de zwoele zomeravonden. Het liefst nog met een achtergrondmuziekje erbij. Klinkt goed toch?

Een goed systeem begint bij de basis

Aan de basis van een perfect uitgevoerde Slimme Woning staat een goed uitgedacht functioneel plan. In samenspraak met jou, de architect en andere, bij de bouw betrokken, partijen maken wij een plan. Zo is vooraf duidelijk welke techniek er wordt gebruikt, maar ook wat u precies mag verwachten.

Julianastraat 8 | 6644 BR Ewijk
T. 0487 521 615 | www.deklein-av.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.