Search
Close this search box.

Bezoek mooie evenementen en gezellige dorpscentra in LVMW

Dickens Druten 12 december

Dit sfeervolle grootse event mag je niet missen.
Op zondag 12 december 2021 herleeft de Engelse stad uit de 19e eeuw in volle glorie tijdens Dickens Druten. Voel je welkom en geniet van de vele bezoekers en inwoners uit Druten gekleed in Charles Dickens stijl.
Meer informatie www.dickensdruten.nl

Altijd leuk Sinterklaasintocht – 13 november Hart van Beuningen

Op zaterdag 13 november bent u van harte welkom in Hart van Beuningen om Sinterklaas welkom te heten. Gezellig voor jong en oud.

Winter Village Druten

Winter Village Druten komt met een ijsbaan en een après-skitent naar het marktplein in Druten. Van 11 december 2021 tot en met 8 januari 2022 zal Winter Village te vinden zijn in Druten. Geniet op een echte ijsbaan in winterse sferen. Meer informatie:
www.wintervillagedruten.nl

Wijn & Spijs wandeling Wijchen – 28 november

Thuis bij Fien, Zaal 4, Sterrebosch, en Meneer Smit slaan de handen weer in één voor de WIJN&SPIJS wandeling van Wijchen op zondagmiddag van 14.00 – 18.00 uur. Reserveren via captaintickets.nl/ticketshop/wijnspijs

Wijchen wordt een magischer Kerstsprookje!
Er was eens een Winterkoningin ‘Wijcheline’ die het Gelderse Kasteeldorp omtoverde tot een levend sprookje voor jong en oud. Beleef het sprookje, op zaterdagavond 18 december van 19.30 – 21.00 uur & zondagmiddag 19 december van 13.00 – 15.00 uur, tijdens het Kerst Sprookjesfestijn.
www.kerstsprookjesfestijn.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.