Search
Close this search box.

Fashion LVMW | Favorites LVMW

in samenwerking met Annette mode

Sporty

Classy

Spetterend & Kleurrijk

Casual

Met een spetterende, kleurrijke modeshow is begin maart het voorjaar bij Annette Mode van start gegaan, waarbij iedereen een inkijkje kreeg in de nieuwe trends van lente-zomer 2023. De nieuwe collectie is kleurrijk, dat valt al op als je de winkel binnenkomt, een explosie van kleur komt je tegemoet.

De garderobe van dit voorjaar krijgt een happy vitamine shot, losjes ongedwongen met veel kleur. Een toefje leer toegevoegd, een vleugje bloemen en vooral mooie details.

Annette Mode signaleerde 5 hebberig makende catwalk trends voor lente en zomer 2023: Pink à la Paris, Paris Hilton, deze pink look neemt je helemaal mee terug naar de jaren 90. Denk aan jeans, monogram prints en vooral… roze!

Kobaltblauw is ook on trend! Vincent van Gogh wist het al: niets is mooier dan blauw, van diepblauw, kobaltblauw tot turquoise.

Gelukkig in geel! Het zonnetje inw huis! Dopamine dressing: je geeft je stemming een boost door kleurrijke kleding te dragen.

Kleurrijk groen en gecombineerd met naturellen. Alles mag; kies zelf je statement.

Pasteltinten spelen ook een grote rol in het voorjaar. Zij zorgen voor speelsheid, luchtigheid en dat afgestyled met rieten ceinturen en tasjes.

Het nieuwe modeseizoen en de lente geven nieuwe energie. De lentebries zorgt voor verfrissing en vernieuwing van je garderobe.

Wij zien je graag bij ons in de winkel!

Hogestraat 46,
6651 BM Druten
Tel: 0487 512241
info@annettemode.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.