Search
Close this search box.

Ons ei, Het ei van dichtbij

Op bezoek of op pad in het Land van Maas & Waal. Streekproducten van eigen bodem vind je hier volop. Ons ei is hét biologische product in het Land van Maas en Waal.

Ons ei, Het ei van dichtbij

Biologische Product van het Jaar

Willem en Corina van Mourik zijn biologisch pluimveehouders en trots op het feit dat hun merk Ons ei , dat zij samen met Ton van Welie hebben ontwikkeld, 2e is geworden bij de landelijke verkiezing biologisch product van het jaar. De jury kon het korteketeninitiatief erg waarderen. Ons ei, het ei van dichtbij is een biologisch ei uit een vertrouwd nest. Een gezond, eerlijk en duurzaam ei met het 3 sterren Beter Leven keurmerk, rechtstreeks van de boerderij. Zelf geraapt, verpakt en naar de winkel gebracht.

Koop direct bij de boer

Op hun boerderij in Dreumel aan de Papesteeg en de boerderij de Zwanenheuvelhoeve in Boven Leeuwen kun je rechtstreeks de eieren kopen. Ons ei groeit door. Inmiddels zijn er al veel verkooppunten, die Ons ei aanbieden.

Ga voor de verkoopadressen naar www.onsei.nl

Corina, Willem en Ton zijn eigentijdse ondernemers, die duurzaamheid en dierenwelzijn hoog in het vaandel hebben staan.

Kakelvers door Korte lijnen

“Wij geloven in een ei van dichtbij. Vanuit ons eigen ‘nest’ in Boven-Leeuwen en Dreumel leveren wij kakelverse eieren in de streek. We brengen ze zelf naar winkels, zorginstellingen en restaurants in de buurt. Korte lijnen werken het beste om onze liefde voor de kip en het ei over te brengen. Dat geeft een vertrouwd gevoel en het scheelt in de transportkilometers. “

Duurzaam ondernemen

Onze bedrijven zijn er op ingericht, dat wij zo energieneutraal mogelijk ondernemen. De eieren van Ons ei beschikken over het EKO Keurmerk en daarmee loopt Ons ei voorop. Koop jij Ons ei, dan draag je concreet bij aan een duurzame wereld.

Wil jij Ons ei verkopen?
Neem dan contact met ons op. Samen voor een duurzaam leven.

Welkom in Dreumel en Boven Leeuwen

Plan je eigen streekroute & geniet van streekproducten dichtbij.

Meer informatie Ons ei
www.onsei.nl
Volg Ons ei op
Facebook en Instagram
Papesteeg 2 Dreumel
Zwaanheuvelstraat 2A
Boven Leeuwen

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.