Search
Close this search box.

Bijzonder overnachten – Bed and Breakfast de WoerdT. Een B&B Waar UIT voelt als [T]huis

Midden in het mooie land van Maas en Waal ligt Bed and Breakfast de WoerdT. Hier Wordt overnachten bijzonder. Je voelt je direct thuis in deze luxe Bed and Breakfast, die beschikt over 5 kamers met ieder hun eigen look & feel, terras en uitzicht op de schitterende tuin. Kom volledig tot rust in 1 van de hottubs of lees een mooi boek in de prachtige lounge. Kortom genieten doe je op de WoerdT.

Uiteraard biedt de perfecte centrale ligging van de WoerdT je vele mogelijkheden om het land van Maas & Waal en de regio te ontdekken. De vele wandel en fietsroutes geven je hier een goede mogelijkheid voor maar ook de gezellige steden Nijmegen en Den Bosch zijn met de auto goed en snel te bereiken.

Nienke Mostert is eigenaresse van B&B de WoerdT en is de WoerdT. Haar gastvrijheid voel je direct bij binnenkomst in de prachtig ingerichte lounge. Hier voel je jezelf thuis en kan je van ’s ochtends vroeg tot in de late avonduren genieten van een heerlijk ontbijt of diner en voer je mooie gesprekken met elkaar, met andere gasten of met Nienke zelf.

Vergaderen in huiselijke sfeer

De lounge is ook uitermate geschikt voor vergaderingen of thema bijeenkomsten. Verras jezelf en je gasten en ervaar deze bed and breakfast met Boutique hotel ambiance. Voel je welkom en geniet van het bourgondische land van Maas & Waal bij de WoerdT Ik hoop u te mogen verwelkomen op de WoerdT,

Nienke

www.dewoerdt13.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.