Search
Close this search box.

Vis, vis en vis.

Slaat u graag iemand of iets aan de haak. Bij ’t Mun in Appeltern vindt u ruim opgezette forellen-, zalmforel en karpervijvers . Een fantastische plek in het land van Maas en Waal waar u nog echt de ruimte heeft om te vissen. Waar de mogelijkheid bestaat om een ochtend, een middag, een avond of de hele dag te vissen, afhankelijk van de tijd van het jaar.

Camperterrein het gehele jaar geopend

Tevens is er een mooi, rustig en natuurlijk camperterrein van Herberg ’t Mun , te vinden via de GPS coördinaten N 51.84271 E 5.56347 C. en ruim genoeg voor 60 campers. Uiteraard voorzien van de benodigde gemakken. Er kan aan 12 campers stroom geboden worden d.m.v. stroompalen (4 ampère). Op het camperterrein staat een sanitair gebouwtje met toiletten, urinoirs, wastafels en douches, een loosplek voor het chemisch toilet en vuilwatertank. Ook zijn er afvalcontainers aanwezig.Er is ook aan de electro-fietsers gedacht met een speciale stalling met oplaadpunten.

Restaurant met verse vis!

Het terrein is het gehele jaar geopend en onderdeel van Herberg ’t Mun waar ook de 8 prachtige visvijvers en een visrivier liggen met een restaurant waar u gezellig én lekker kunt eten.

Ontdek Het land van Maas en Waal

’t Mun ligt aan een van de fietsknooppunten waarmee het Gastvrije Maas en Waal ontdekt kan worden.

Welkom en gooi een hengel uit!

Klik op de website voor een 360 tour en meer informatie: www.munappeltern.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.