Search
Close this search box.

Herckenrath Fietsplaza: Waar Fietsplezier Samenkomt

In het charmante Horssen in het land van Maas en Waal bevindt zich een ondernemende tweewielerschat. Al vele decennia lang is dit familiebedrijf een begrip in de regio en ook ver daarbuiten. Sinds 2016 hebben ze zich ontpopt tot dé e-bikestore bij uitstek, waar fietsliefhebbers hun hart kunnen ophalen.

Met een indrukwekkende oppervlakte van tenminste 1.500 m² biedt Herckenrath Fietsplaza een uitgebreid scala aan fietsmerken en modellen onder één dak. Of je nu op zoek bent naar een elektrische fiets, een sportieve tweewieler of een trendy lifestylefiets, hier vind je het allemaal.

EIGEN MERKEN

Het ondernemen zit Robby Herckenrath, eigenaar, in het bloed. Hij ontwikkelde succesvol twee eigen merken. De Lugano & Solero E-bikes, twee ijzersterke eigen labels, zijn een ware sensatie. Dankzij krachtige en stille motoren, duurzame onderdelen en een accucapaciteit vanaf 720 Wh, kun je zorgeloos vele kilometers maken. Met een actieradius tot wel 125 km brengen deze fietsen je overal naartoe.

EIGEN TESTBAAN

Maar wat Herckenrath Fietsplaza echt bijzonder maakt, is hun unieke ovale testbaan van 125 meter. Hier kun je proefritten maken zonder de openbare weg op te hoeven. De heuvel op de testbaan daagt je uit om de kracht van de e-bike te ervaren. Terwijl je fietst, geniet je van het prachtige uitzicht over de landschappen van Maas en Waal.

Deze fietswinkel heeft niet alleen kwaliteits A-merken, maar ook een 5-sterren kwalificatie van BOVAG. Klanten waarderen het vakkundige en eerlijke advies, de uitstekende service (zelfs ophaal- en bezorgservice) en het ruime aanbod. Of je nu een doorgewinterde fietser bent of net begint, Herckenrath Fietsplaza staat voor je klaar.

Dus, als je op zoek bent naar fietsplezier, innovatie en persoonlijke aandacht, breng dan een bezoek aan Herckenrath Fietsplaza. Hier komen passie voor fietsen en ondernemerschap samen, en dat voel je zodra je binnenstapt.

Robby Herckenrath
Robby Herckenrath

Molenweg 17
6631 KJ Horssen
Tel. 0487 – 541566
info@zoekfiets.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.