Search
Close this search box.

Laat je inspireren door diverse thema’s & kom netwerken

Dit jaar heeft Van Kraaij Educatie verschillende seminars gepland in samenwerking met OVD, OMW en CNV. Op deze avonden staan actuele en relevante thema’s centraal. In een 2 uur durend programma bent u weer helemaal up-to-date. Wij nodigen directies, management en andere geïnteresseerde medewerkers uit om de kennisseminars gratis te bezoeken.

Terugblik

Afgelopen 24 februari 2022 had Van Kraaij Educatie de aftrap van een reeks seminars in 2022. Coen Bertens, oud-directeur Efteling, heeft de deelnemers deze avond geïnspireerd met het succesverhaal van de uitmuntende gastvrijheid bij de Efteling. De ruim 120 deelnemers vonden het fijn om elkaar eindelijk weer persoonlijk te ontmoeten.

Seminars 2022

Dit jaar staan er verschillende seminars gepland. Tijdens de seminars wordt er actuele en relevante kennis gedeeld op zeer uiteenlopende gebieden met verschillende thema’s. Veranderingen gaan erg snel. Stilstaan is achteruitgaan en daarom brengen we je tijdens deze avonden graag op de hoogte van de actuele trends en ontwikkelingen. Je kunt tijdens deze avonden inspiratie opdoen waar je je met je bedrijf verder in wil verdiepen. Na afloop van het seminar is er alle gelegenheid om te netwerken. Deelnemers kunnen kennis delen met elkaar en informeel netwerken.

Van Kraaij Educatie geeft je alvast een voorproefje van de geplande seminars. Aanmelden kan via de website van Van Kraaij Eduatie. Bij voldoende animo worden de seminars ook aangeboden als webinar. Je kunt het seminar dan online live volgen.

11 mei 2022 – Bruikbare tips om commercieel excellent te ondernemen

Wat hebben de vele veranderingen ons geleerd? Hoe kunnen we het businessmodel verbeteren en de organisatie voorbereiden op een dynamische wereld? Tijdens deze avond gaan we in gesprek met Kees Willems, directeur-eigenaar Global Paint en met Danny Peters, mede-oprichter Milky Maps.

Centraal staat de nieuw ontwikkelde Routekaart voor commercieel excellent ondernemen. In dit model zijn alle stappen beschreven om te komen tot een commercieel excellente organisatie.
Meer informatie en aanmelden:
vkedu.nl/11mei

19 mei 2022 – kringloop en voedselveiligheid

Deze avond geeft je inzicht op welke wijze de lokale agrarische sector invulling geeft aan de kringloopgedachte en een rol kan spelen aan het voortbrengen van veilig voedsel richting de lokale consumenten.
De avond bestaat uit lezingen over kringlooplandbouw en de wijze waarop lokale producenten en leveranciers zorgen voor de voedselveiligheid van hun producten.
Meer informatie en aanmelden:
vkedu.nl/19mei


29 juni 2022 – Talent vinden, binden en boeien

Talentvolle medewerkers aantrekken, boeien en behouden is voor iedere organisatie een uitdaging. Verlaten medewerkers te snel jouw bedrijf? Vind je het lastig om geschikte nieuwe medewerkers te vinden? Heb je de vraag hoe je jouw medewerkers kan binden en boeien? Er zijn manieren om je positie als werkgever te versterken. Oók in deze steeds krapper wordende arbeidsmarkt. Leer dit tijdens het seminar op 29 juni 2022.
Meer informatie en aanmelden: vkedu.nl/29juni

21 september 2022 – Digitalisering: een lust of een last?

De druk om efficiënt en wendbaar te ondernemen groeit. Al voor corona groeide de noodzaak om de onderneming te digitaliseren. Door corona is dit versterkt. Een brede maar vooral integrale kijk op digitalisering staat binnen dit thema centraal.
Meer informatie en aanmelden:
vkedu.nl/21september


19 oktober 2022 – Teambuilding versterkt de samenwerking

Zit jij in een team of zit je in een groep van individuelen? Hoe haal je meer uit het team waar je inzit? Hoe scoort jouw team op de 4 Rekensommen van Excellent Samenwerken?

Schrijf je in als team voor deze leerzame én leuke avond! Dat kan een team vanuit je werk zijn, maar bijvoorbeeld ook je voetbalteam of tennisteam, of je beste vriend(inn)en. Ga de strijd aan tegen andere teams en win de felbegeerde prijs van Het Beste Team van de avond!
Meer informatie en aanmelden:
vkedu.nl/19oktober

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.