Search
Close this search box.

Hormes kijkt fit & vitaal naar de toekomst

Op 1 januari 2023 bestond Hormes 100 jaar. Een mooie mijlpaal. Maar…2023 kwam ook direct ongelofelijk druk uit de startblok-ken voor zowel Hormes Bouwmaterialen, Hormes Bouwmarkt als Hormes in Huis. Dus moest de viering even wijken; de klanten gingen uiteraard voor, al 100 jaar! Maar nú besteden we graag alle aandacht aan het 100-jarige Hormes, de fitte en vitale dochter van moederorganisatie TABS Holland N.V..

Drie herkenbare divisies

Even, voor wie Hormes nog niet goed kent, een kort voorstelrondje. We tellen drie mooie activi-teiten: Hormes Bouwmaterialen, Hormes Bouw-markt en Hormes in Huis. Hormes Bouwmateri-alen biedt een breed en compleet assortiment bouwmaterialen voor alle projecten. Voor elke fase in nieuwbouw en renovatie levert Hormes hoogwaardige en professionele materialen. Met op klus gesorteerde kwaliteitsproducten. Hormes in Huis biedt de consument en vakman alles om het thuis mooi, comfortabel en gezellig te maken. Van keukens, sanitair, pvc vloeren, zonwering, inloopkasten tot en met tegels, van enkele aan-koop tot en met complete projecten.

Klant staat altijd centraal

Ted Renkens zal in 2024 25 jaar in dienst zijn
bij Hormes. Ongeveer de afgelopen jaar 15 jaar daarvan was hij manager: “In die kwart eeuw heb ik enorm veel zien veranderen, maar één aspect van het dna is altijd gelijk gebleven. De klant stond centraal en zal dat altijd blijven staan, ook al zijn we enorm gegroeid. Onze medewerkers ademen Hormes, onze typische klantgerichtheid zit in hun bloed. En nieuwe medewerkers nemen we ook hierop aan.” Ook een rode draad in al die tijd is dat Hormes altijd haar eigen expeditie en transport behield. Dit betekent dat we nog altijd heel snel kunnen schakelen. Want we leveren niet alleen topproducten, maar leveren die ook graag perfect passend in de planning van de klant. Dat is en blijft een heel sterk onderscheid van Hormes.”

“Snel schakelen voor de klant door eigen expeditie en transport”

Klaar voor de toekomst

Het 100-jarige Hormes is nog lang niet uitge-groeid en ontwikkeld. Ted: “Met vele kansen en mogelijkheden zien wij de toekomst vol vertrou-wen tegemoet. Bijvoorbeeld duurzaamheid en circulariteit staan hoog op de agenda. Ook gaan we intern onze processen, zoals digitalisering, nog verder optimaliseren. De winst daarvan komt ook onze klanten ten goede, omdat we hen nog sneller en accurater kunnen adviseren en helpen.” Eveneens is Ted enthousiast over de voorgenomen en nog efficiëntere inrichting van de loods: “Daarmee kunnen klanten nóg beter zien wat we qua assortiment op voorraad hebben. Ook gaan we het door de klanten laden makkelijker inrichten. Kortom, nog meer logistiek gemak voor degenen waar we het allemaal voor doen: onze klanten.”

Twee jaar geleden is Hormes overgenomen door TABS Holland N.V.. Ted: “We krijgen de vrijheid en heel veel verantwoordelijkheid om het mooie Hormes te runnen. Dat werkt voor alle collega’s heel motiverend, want we weten waarvoor we het doen. Hormes heeft daarmee een ambitieuze moeder met veel extra aandacht en meer slag-kracht voor nieuwe ontwikkelingen.”

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.