Search
Close this search box.

Mike Vink PROX6 Oost in NIJMEGEN

Gezond boerenverstand

PROX6 is niet zomaar een consultancybureau, wij zijn een verlengstuk van jouw visie, jouw doelen en jouw dromen. Met trots kunnen we zeggen dat wij niet alleen expert zijn in projectmanagement, programmamanagement en verandertrajecten, maar dat wij deze disciplines omarmen als de kern van ons bestaan. Wij helpen je bij elke stap op weg naar succes.

Mike Vink

Wat onderscheidt ons van de rest? Het antwoord is simpel: de charme van een klein bureau. Bij PROX6 geloven wij sterk in de kracht van persoonlijke verbindingen en individuele aandacht. Wanneer je met ons samenwerkt ben je geen nummer, maar een waardevolle partner. Onze aanpak kenmerkt zich door vindingrijkheid, lef, humor, vertrouwen en gezond boerenverstand – de perfecte ingrediënten voor een vruchtbare samenwerking. Onze reputatie is gebouwd op vertrouwen en wij zijn vastberaden om dat vertrouwen elke dag te verdienen. Met de oprichting van PROX6 Oost in Nijmegen komt ook de wens om een fysiek kantoor te openen in het Oosten. Zo komen wij dichterbij bij de klant te zitten en bieden wij ons netwerk een werkplek in de buurt. Mike is altijd op zoek naar ervaren project- en programmamanagers, zowel voor in vaste dienst als zzp‘ers.

“onze reputatie is gebouwd op vertrouwen en wij zijn vastberaden om dat elke dag te verdienen”

Inspelen op klantbehoeften

Steeds vaker horen wij vanuit ons klantnetwerk de vraag naar gedegen verander- en projectmanagers. Indien wij geen geschikte collega beschikbaar hebben koppelen wij deze behoefte aan ons warme netwerk zzp’ers, zodat een klant toch geholpen kan worden. Waarom werken met PROX6? Laten wij eens kijken naar wat wij voor jou kunnen betekenen. Stel je voor: je bent een gedreven organisatie met een innovatief idee, maar je hebt moeite om het van de grond te krijgen of je weet niet hoe de nieuwe aanpassingen voor de Privacy wetgeving in jouw bedrijf ingepast moeten worden. Dat is waar PROX6 binnenkomt. Met onze kennis en ervaring creëren wij inzicht en overzicht, brengen structuur en zorgen voor structurele oplossingen waar de klant over 10 jaar ook nog van kan genieten.

Kopje koffie?

Een kop koffie is vaak de basis voor een goed gesprek. Mike staat altijd klaar voor een open gesprek om te kijken waar de behoeften liggen en om te kijken hoe we elkaar hierin kunnen faciliteren en verder kunnen brengen. Zo ontdekken wij samen de kracht van consultancy met een persoonlijke twist. Kom in contact met Mike Vink voor een kop koffie via m.vink@prox6.com of bel/app naar 06-13854767

Bison Office Spaces
Toren Berlin, 6e verd.
Bisonspoor 3002-B708, 3605 LT Maarssen +31 (0)6 – 13 85 4767 – +31 (0)346 – 55 37 14 m.vink@prox6.com – www.PROX6.com

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.