Search
Close this search box.

Maatschappelijk project voor Hoppenbrouwers: 17 zorgappartementen Horssen

Hoppenbrouwers vestiging Afferden is zeer content dat zij als elektrotechnische installateur betrokken zijn bij het regionale maatschappelijk project waarbij 17 zorgappartementen in Horssen worden gerealiseerd. In opdracht van Zorg voor Horssen wordt samen met aannemer Goed-Bouw en D&B installaties een bestaand kantoor her ontwikkeld tot appartementen voor personen die ondanks dementie zelfstandig kunnen én willen wonen maar die wel beroep kunnen doen op 24- uurs zorg.

Project sluit aan bij visie Hoppenbrouwers

Hoppenbrouwers Afferden is om diverse redenen verheugd om haar medewerking aan het project te verlenen. Voor de toekomstige bewoners is het een prettige leefruimte vaak dichtbij hun vertrouwde woonomgeving. Het betreft een project in onze regio met groot maatschappelijk belang én met de duurzame toepassingen zijn we weer een stapje dichterbij om de duurzaamste technische dienstverlener te worden.

Meer willen weten over onze projecten en wat we kunnen betekenen?
Kijk dan op: www.hoppenbrouwerstechniek.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.