Search
Close this search box.

“Ik kan ondernemers helpen met een scherp voorstel zodat zij zich kunnen richten op de groei van hun bedrijf”

Ook onder ondernemers zijn financiële gezondheid, bestendige groei en verduurzaming belangrijke thema’s. Mark Verhoef werkt bij ING als Adviseur Zakelijk in het Rivierengebied.

Investeren in groei

Mark is verantwoordelijk voor financieringsoplossingen vanaf 250.000 tot ongeveer 7,5 miljoen euro. “Het zijn aanvragen met verhalen en ambitie. Ik onderhoud korte lijntjes met de collega’s die de beoordeling maken, zodat we snelheid kunnen creëren. Ondernemers schakelen mij in als ze willen investeren in groei, bedrijfsmiddelen of onroerend goed. Dat kan zowel bij nieuwe investeringen zijn als bij het aflopen van een rentecontract van een lopende financiering. Ik kan ondernemers helpen met een scherp voorstel zodat zij zich kunnen richten op de groei van hun bedrijf’’.

Net even verder kijken

Het team van ING in de regio Arnhem – Nijmegen bestaat uit verschillende adviseurs. Zo werken er vermogensadviseurs en woonadviseurs met een zakelijke achtergrond. “Ze kijken mee met de onderneming, naar de jaarcijfers en hoe de onderneming loopt. Dat betrekken ze dan in de hypotheek voor de privéwoning.”

Duurzaamheid ter sprake brengen

In elk gesprek komt duurzaamheid ter sprake. ‘Naast kostenbesparingen zien bedrijven ook de strategische mogelijkheden van duurzaam ondernemen. Hiermee onderscheiden ze zich nadrukkelijk van andere bedrijven. Dat maakt hen extra aantrekkelijk bij opdrachtgevers.’ Op het gebied van duurzame investeringen kan ING vaak een financieringsoplossing bieden.

Mark Verhoef
Mark.Verhoef2@ing.com
+31 (0)6 27 12 23 33

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.