Search
Close this search box.

Mirella van Leeuwen Events: Ontzorgen van start tot evaluatie en voor het delen van kennis, daar ga ik voor!

Na 20 jaar ervaring in loondienst in de evenementenbranche en het HBO en MBO onderwijs ben ik in oktober 2021 gestart met Mirella van Leeuwen Events. Ik richt me op het ondersteunen van evenementenorganisaties met dieren als focus en verbindende factor. Ik werk voor verschillende opdrachtgevers in de totale organisatie, sales, fondsenwerving en ondersteuning van evenementen. Ook ben ik actief als docent, coach of gastspreker in het MBO en HBO onderwijs. Mijn opdrachtgevers variëren van evenementenbureaus, brancheorganisaties tot onderwijsinstellingen en non-profit organisaties. Daarnaast ontwikkel ik samen met een partner het online leerplatform Eventboost.

Hier word ik gelukkig van

In oktober 2021 ben ik part time gestart met mijn eigen onderneming Mirella van Leeuwen Events, naast mijn toenmalige baan in het onderwijs. Sinds juli 2023 ben ik full time actief binnen mijn eigen bedrijf. Ik vind het erg leuk om me verder te ontwikkelen als ondernemer en investeer in coaching en educatie. Ook ben ik sinds enkele maanden lid van BCMW, waardoor ik veel ondernemers in de regio leer kennen. In mijn vrije tijd ben ik onder andere bestuurslid van Fokvereniging het Friese Paard Zuid Nederland, waarmee we jaarlijks mooie activiteiten met en over Friese paarden organiseren.

Samen met mijn man Marco, onze twee dochters Emi en Jess, mijn schoonmoeder Annie en onze vele dieren wonen wij met veel plezier op onze hobbyboerderij in Afferden (gld). Een prachtige plek midden in het dorp, maar toch heerlijk vrij en met veel ruimte om ons heen. Vooral het verzorgen en bezig zijn met de dieren vinden we geweldig, we maken graag wandelingen met de hond en paarden. Ik geniet van de buitenritten met mijn Friese merrie door de uiterwaarden in het land van Maas en Waal.

Positief & Enthousiast
Ondernemend & Gedreven
Persoonlijk & Betrouwbaar
Doorzetter & Leergierig

Koningstraat 43
6654 AA Afferden
06-18337718
www.mirellavanleeuwenevents.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.