Search
Close this search box.

Wat als?

Leonieke Papendorp
Leonieke Papendorp

Voor jullie ligt het nieuwe katern van BCMW. Zo vlak voor de periode dat alle vakanties weer gaan beginnen. Vaak een periode van opladen, loslaten van werk en tijd doorbrengen met je dierbaren. Mogelijk vertrek je naar het buitenland, wellicht blijf je lekker thuis of breng je het door in ons eigen prachtige Nederland. En op de één of andere manier is het ook een afsluiting van een stuk van het jaar, waardoor er ineens van alles af moet. Dat éne project, dat andere idee of dat lijstje met klanten die je eigenlijk ook nog wilt zien voordat de zomer écht begint. En wat als…we dat gevoel van moeten nou eens los proberen te laten. Want eerlijk? Valt er iemand om als we het niet doen? Is je klant geen klant meer na die 3 weken vakantie? De wat als, kan je in heel veel situaties gebruiken.

Wat als…het niet lukt? We kunnen het ook omdraaien naar: wat als het wél lukt?

Wat als…de zomer nu écht komt, is het leven dan echt veel leuker? Elk voordeel heb z’n nadeel zei Johan Cruijff zo wijs. Dus we vangen nu meer water op van alle regen, we genieten straks extra van de zon of we hebben tenminste geen last van wespen Tja, we draaien het naar hoe het mogelijk wél zou kunnen gaan. Dus wat als….we het gevoel van moeten net voor die vakantie maar loslaten, want eigenlijk hebben we nooit een antwoord op de wat als…je weet nooit hoe het leven loopt, dus laten we vooral de komende periode weer genieten van wat er komen gaat!

Leonieke Papendorp

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.