Search
Close this search box.

Jouw voeten verdienen aandacht

Voorkomen en behandelen van voet, enkel, knie, heup en rugklachten

Maarten van Dreumel
Maarten van Dreumel

Ik ontmoet Maarten in zijn praktijk, nu nog gevestigd in Beneden Leeuwen, maar binnenkort in Druten op de Klepperheide 17. Maarten legt direct enthousiast uit waar hij voorstaat: “De patiënt staat centraal ! Van jong tot oud, van topsporter tot recreatief sporter iedereen kan terecht bij mij in de praktijk. Voor voet, enkel, knie, heup en rugklachten ben je bij Move Podotherapie op de juiste plek.”

Maarten geeft aan dat veel voorkomende klachten die vaak in de praktijk voorkomen zijn hielspoor klachten, voorvoet klachten als mortonse neuralgie, achillespees klachten, heup of lage rugklachten naar aanleiding van een beenlengte verschil. Ik wil jou optimaal helpen en het maximale eruit halen, of je nu klachten hebt of ze juist wilt voorkomen.

Uniek in Nederland

Om jou optimaal te kunnen helpen, maakt Maarten gebruik van specialistisch meetapparatuur, een 3D scanner en highspeeds camera’s. Dit is uniek in Nederland. Met deze apparatuur kan hij de beste analyse maken en een passend behandelplan opstellen. Het systeem is ontwikkeld in België. Door elke beweging van de voet, knie, heup en rug vast te leggen, krijg je een nog completer beeld van het looppatroon. Maarten heeft de afgelopen twee jaar hiermee veel ervaring opgedaan en positieve effecten ervan gezien. Sindsdien wil hij niet anders meer. “De apparatuur stelt mij in staat de beste analyse te maken en zo het maximale uit de behandeling te halen.”

“Er zit een heel lichaam aan de voet!”

Maarten wil benadrukken, dat er een heel lichaam aan de voet zit, dat we mee moeten nemen. Hij kijkt verder dan alleen naar de voet, knie, heup en rug. Doormiddel van de hierboven al genoemde 3D scanapparatuur en highspeed camera’s wordt dit uitgebreid bekeken. Nadien wordt er met high end software een analyse gemaakt waarbij er gekeken wordt hoe het lichaam functioneert.

Samenwerking: De beste zorg voor de klant

Maarten staat voor multidisciplinaire samenwerkingen met andere specialisten. Hij vindt het belangrijk om het volledige pakket aan te bieden en verder te kijken dan alleen podotherapie. In samenwerking met specialisten in de omgeving wil ik een zo goed mogelijk behandelplan opstellen. “Ik werk samen met huisartsen, sportartsen, orthopeden, (kinder)fysiotherapeuten, osteopaten etc.

Doordat we elkaar aanvullen kunnen we de mensen de beste zorg bieden.”

BIO

Mijn naam is Maarten van Dreumel, 28 jaar, ik ben eigenaar en podotherapeut bij Move Podotherapie. Sinds 2017 ben ik werkzaam als podotherapeut. In deze tijd heb ik bij verschillende praktijken gewerkt en ontzettend veel werkervaring opgedaan. Tevens heb ik mezelf naast algemeen podotherapeut ook gespecialiseerd als sportpodotherapeut en voor verschillende sportorganisaties mogen werken. O.a. NEC Nijmegen, Fortuna Sittard, Roda JC. Nu heb ik de kans gekregen om mijn eigen praktijk te starten in Druten. Een droom die uitkomt en waar ik met volle overtuiging instap!

Informatie:
Voor het maken van een afspraak, ga naar de website of bel
06 – 12 38 14 99. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.
Meer info over de praktijk en Maartens werkwijze:
www.movepodotherapie.nl

Tekst: Yvonne van der Bend, Foto: Maas en Waler

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.