Search
Close this search box.

Nieuwe streekmarkt in Druten

Op 24 juli staat Druten in het teken van proeven, genieten en ontmoeten: Proef de Smaak van ’t Land van Maas en Waal. De eerste editie van een nieuwe streekmarkt waar de bekende, smaakvolle appels en peren, aardbeien en kersen uit de streek te proeven zijn. Nieuwe streekmarkt in samenwerking met Druten -centrum, waar je ook kennis kunt maken met nog veel meer lekker-lokaals. Lekker én gezellig voor jong en oud!

Zet ‘t in je agenda:

woensdag 24 juli 2024,
10:00 – 17:00 uur,
op de Ramblas (Hogestraat) in
Druten.

activiteiten voor kids

Voel je een beetje een echte boer en werk je in het zweet in de springkussenboerderij!

Vinyl on wheels

Bij ontmoeten en genieten hoort… muziek! Het Drutense Vinyl on wheels zorgt vanuit een classic VW Kever cabriolet op een oude Technics SL 1200 platenspeler voor de lekkerste klassiekers.

Even voorstellen enkele deelnemers van de Streekmarkt

Op onze biologische boerderij in Dreumel lopen biologische vleeskuikens tussen de oude hoogstamfruitbomen. En dat proef je! In onze biologische boerderijwinkel kun je dat zuivere vlees kopen. Net als rund-, varkens- en lamsvlees van een ambachtelijke biologische slager en nog vele andere bio-producten. We hebben een kookstudio voor kookworkshops en culinaire uitjes voor groepen. Of voor jouw eigen feestje!

Rijk van Nijmegen & Maas en Waal Boert Bewust is een stichting die werkt aan de verbinding tussen boeren, tuinders en samenleving in onze streek. We voeren graag een open en eerlijk gesprek over de land- en tuinbouw en het is onze missie om bewustwording te creëren over de herkomst van voedsel.

Groen doet goed, dus helpen wij je graag om je tuin te vergroenen. In onze kwekerij in Horssen vind je zo’n 1.000 verschillende soorten vaste planten, heesters, bomen, klimplanten, grassen, varens en kruiden. Zien we je op de streekmarkt én in ons Groencentrum?

De lekkerste appels, peren, kersen en pruimen telen wij op ons fruitbedrijf in Horssen. In een veranderende wereld met vele uitdagingen willen wij een mooi en smaakvol product telen. Met liefde voor het vak en genieten van het werken in een groene omgeving. En dat proef je!

Van Bonnie

Genieten van een kopje koffie of thee, in een speciale (streek)mok die je doet wegdromen bij jouw vertrouwde landschap. Ik, Bonnie, geef jouw geniet-moment een vleugje couleur locale met mijn handgeschilderde porseleinen mokken. Kom langs op de streekmarkt.

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.