Search
Close this search box.

Bella Laura, la bella vita, en dat in Beuningen!

Ik begin mijn dag goed, met een goede espresso aan de bar bij Bella Laura op het Thorbeckeplein. “Deze duurzame koffi e van Brute Bonen is niet alleen echt heel lekker, maar je draagt met elke slok bij aan een betere wereld!” wordt er enthousiast verteld. Nu die koffi e er in zit, is het ti jd voor een broodje. Speciaal Italiaans brood, belegd met de beste producten en met een creati eve toets van eigenaresse Annebelle.
Het is een leggera-broodje met spicy chicken melt geworden. Warme, gemarineerde kippendij met een pitti ge marinarasaus en gesmolten provolone. Heerlijk!

Nu is het ti jd om alles in me op te nemen. De lichte winkel is modern en rusti g ingericht en laat de alle mooie producten het zonnetje staan. De toonbank is betegeld met terracott a-kleurige tegels, een kleur die overal terugkomt, en een kleur Italiaanse sfeer goed weergeeft . De koelvitrine is tot de nok gevuld met huis-gemarineerde olijven, delicate vleeswaren, zachte kazen en tapenades. Ook staan hier de af-haalmaalti jden, deze zitt en in allerlei verschillende schalen, die je met stati egeld mee naar huis krijgt. Overal komt de duurzame touch door.

“Woh heerlijke broodjes en afhaalmaaltijden voor uit en thuis genieten”

Achter je staan koelingen gevuld met Italiaanse frisdrankjes, maar ook speciaal-biertjes en cocktails in blik. Een vriezer vol met zorgvuldig ingepakte gevulde pasta, pizza’s van restaurant DESEM en vegan suppli, “Italiaanse risott o-bitt erballen!”, hoor ik achter me, en dit alles geproduceerd in Nederland. Je merkt dat er veel aandacht is gegaan aan het bij elkaar zoeken van de mooiste producten.

Een goed gevulde wijnkast met overwegend biologische wijnen, en zelfs een paar uit Nederland! Ook de sterke drank is allemaal lokaal. Een amarett o uit Ooijen, grappa uit Amsterdam en je vindt hier ook limoncello van Chiesanuova. “Chiesanuova..”, vertelt Annebelle trots, “..is de Italiaanse vertaling van Nieuwerkerk, waar deze limoncello geproduceerd wordt. Hidde, de eigenaar, keurt alle citroenen met de hand en dat harde werk heeft z’n vruchten afgeworpen, want ze heb-ben vorig jaar de prijs gewonnen van de beste limoncello ter wéreld!”.

“Ik voel de passie voor Italië en lekkere duurzame producten, de volgende keer ook een wijntje!”.

“Nederland heeft super-gepassioneerde ondernemers die onwijs mooie dingen maken, ook Italiaanse geïnspireerde producten. Italiaanse passie met Nederlandse ambacht is waar ik naar streef.” Zelf importeert ze ook een aantal producten, zoals Italiaanse ‘tabasco’ uit Parma. Maar ook kookboekjes en risott o in strakke kleurrijke pakjes. Er staan koekjes in mooie dozen en thee in elegante blikken. “Het oog wil ook wat!”.

De goede samenwerking tussen deze gepassioneerde ondernemer en haar evengoed gepassioneerde leveranciers is overal voelbaar. Deze winkel maakt je hebberig en nieuwsgierig naar meer. Met een volle buik en tas vol lekkernijen vertrek ik weer. “Volgende keer kom ik een wijntje drinken!”, roep ik haar na.

Benvenuto
Thorbeckeplein 17
Beuningen
www.bellalaura.nl
Tel. 06 424 060 39

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.