Search
Close this search box.

Adviba: Maakt van jouw huis een droomhuis

Adviba biedt daglichtoplossingen voor elke ruimte in en rondom je huis. Door licht te brengen of juist door beschutting te geven van het licht. Met dakramen, zonweringen, rolluiken, zonneschermen en terrasoverkappingen. Ook in horren biedt Adviba een ruime keus. In alles wat zij doen biedt Adviba kwaliteit, waar de mannen van Adviba zich echter werkelijk in onderscheiden is de proactieve houding waarmee ze meedenken over de beste oplossing in jouw huis. En daarnaast áltijd hun ogen open houden voor nieuwe producten. En die zijn er genoeg. Eigenaar Alec Barfüss kan er geen genoeg van krijgen en test alles eerst grondig voordat hij het zijn klanten aanbiedt.

“Er zijn zoveel leuke trends; wij vinden het leuk om hierin mee te gaan. Elektrische gordijnen, een railsysteem waar je je schilderijen aan ophangt en die via hetzelfde systeem ook nog eens mooi uitgelicht kunnen worden, de lichten in je huis, de screens en rolluiken: alles is te bedienen via je telefoon. Die ontwikkelingen gaan razendsnel en worden steeds betaalbaarder,” Alec is enthousiast, de passie voor zijn vak is duidelijk voelbaar.

Smart

“We besteden veel geld aan allerlei snufjes in onze auto, waarom doen we dat niet ook in ons huis? Met alles wat er mogelijk is: koppel Google, je agenda en je maakt het leven zoveel makkelijker. Op vakantie? Je rolluiken gaan gewoon op gezette tijden open en dicht en zijn daarnaast op afstand te bedienen. Wij kunnen de rolluiken zelfs koppelen aan het alarmsysteem, waarbij ze bij brandalarm open gaan en bij inbraakalarm juist dicht.”

“De techniek gaat hard en wordt steeds beter. Ik blijf echter wel kritisch kijken naar of het ook werkbaar is voor mijn klanten. Ik vind het belangrijk om mee te denken. Zie nog te vaak gebeuren dat er vooraf niet goed wordt nagedacht over elektra bijvoorbeeld. Het is zonde als je er later achterkomt dat je elektrapunten mist voor datgene dat je wilt plaatsen. Gelukkig kunnen we met de kleine rolluikmotoren ook dan nog goede oplossingen bieden tegenwoordig.”

“Als je kwaliteit levert in je producten en de manier waarop je werkt blijven mensen bij je terugkomen. ”

Altijd tijd voor een praatje

“We hebben aandacht voor kwaliteit en werken alleen met de beste merken. Daarnaast is aandacht voor het vakkundig plaatsen en monteren natuurlijk van belang. Maar de aandacht voor de mens, de klanten waar we komen hebben we ook. We zullen nooit iets afraffelen, we nemen de tijd en dat wordt gewaardeerd. We zien het terug in de klanten die keer op keer bij ons terugkomen voor nieuwe producten en zo langzaamaan hun huis tot hun droomhuis maken. Dat is toch het mooiste compliment dat je kan krijgen.”

Meer weten over de ruime sortering aan producten die Adviba biedt? Neem een kijkje op de website of maak direct een afspraak voor een bezoek aan de showroom en leg Alec persoonlijk voor waar je naar op zoek bent.

www.aviba.nl
www.aviba.nl

Tekst: Chantal Fransen Foto’s: Adviba

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.