Search
Close this search box.

Paviljoen Camping het Buitenhuis

Relaxen in het groen

Camping, paviljoen en nog veel meer… Kamperen op een natuurlijke wijze, onder en tussen de bomen, in het groen met uitzicht over het water. Met zo’n 80 kampeerplaatsen en unieke huisjes ben je hier echt op vakantie en je waant jezelf even in een relaxed kleurrijk sprookje.

Paviljoen het Buitenhuis is echt schitterend gelegen aan de Groene Heuvels in Ewijk en ook de perfecte locatie voor het combineren van een trouwfeest, verjaardag, of evenement, met een unieke overnachting. Hierdoor kan iedereen genieten van de dag, de avond, en het kampvuur zonder zich zorgen te maken over de tijd.

Accommodaties

Naast kampeerplaatsen is het mogelijk om POD’s (klein houten huisje met een afgerond dak), Buitenhuisjes, Pipowagens en een heuse BBA Bus te huren voor jullie overnachting. Bruidsparen krijgen altijd de bruidssuite aangeboden; een Saljoet, met een eigen ligplaats aan een steiger in het water.

Kamperen in festivalstijl

Nagenieten bij het kampvuur

Na jouw feest maakt het team van Het Buitenhuis een gezellig kampvuur aan op het strand. Natuurlijk is er gezorgd voor voldoende hout, zodat het kampvuur jullie tot in de late uurtjes warm kan houden.

Hoe laat het wordt, maakt niks uit.
Denken jullie aan de marshmallows?

Ontbijt op het Feestplein

Bij een geslaagd feest hoort natuurlijk een gezamenlijk ontbijt. Hier kunnen jullie nagenieten van de afgelopen dag en de mooie momenten herbeleven.

Jumbo Winssen verzorgt al jaren compleet verzorgde ontbijtbuffetten voor de gasten. Het enige wat je hoeft te doen, is een plekje uit te zoeken aan één van de picknicktafels op het feestplein.

Kom Kamperen met familie en vrienden

Groepsboekingen

Vanaf vijf accommodaties of kampeerplekken is een groepsboeking met mooie korting van 10% mogelijk. Het team van Het Buitenhuis doet de rest.

Paviljoen Het Buitenhuis
Ficarystraat 9
6644 KR Ewijk
Tel: 06 2005 5867
www.paviljoenbuitenhuis.nl

Handig om te weten:
Incheck tijd: vanaf 13:00 uur
Vertrek tijd: tot 11:00 uur

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.