Search
Close this search box.

Bistro de Bolle staat op een 30ste plek in de landelijke Terras Top 100

Dit jaar is Bistro de Bolle in de landelijke Terras Top 100 op de 30ste plek geëindigd. Zij deden dit jaar voor het eerst mee aan dit initiatief van Misset Horeca. Het was de 15e editie van deze landelijke verkiezing waaraan jaarlijks honderden horecagelegenheden meedoen. In de provincie Gelderland hebben ze zelfs de 5e plek weten te bemachtigen. Harold van der Borgh en partner Swen Wigmans zijn samen met hun team dan ook blij verrast met dit mooie nieuws.

De vakjury heeft de Maas en Waalse bistro meerdere keren een mystery-visit gebracht. Hierbij was men onder andere erg te spreken over de professionaliteit van de bediening: “Gasten worden nog vóór ze het terras betreden welkom geheten. De gastheer is netjes, sociaal en correct maar heeft ook tijd voor grapjes. Een op-en-top gastheer die zijn vak verstaat. Bestelde drankjes staan in no-time op tafel en zelfs warme gerechten worden binnen 6 minuten geserveerd. De bediening is scherp en is snel aan tafel voor een tweede drankje als de glazen leeg zijn.”

Naast de succesvolle prestatie in de Terras Top 100 is Bistro de Bolle ook geselecteerd voor de shortlist van de Talent Award van regio Maas en Waal. Begin juli wordt bekend gemaakt of ze tot de laatste 3 genomineerden behoren. Op 16 november vindt de feestelijke bekendmaking van de winnaar plaats.

Waalbandijk 29
6657KC, Boven-Leeuwen
0487 595 133
info@BistroDeBolle.nl
www.bistrodebolle.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.