Search
Close this search box.

More LVMW

SFEERVOL SHOPPEN

We wandelen 2023 met een warm gevoel uit. In de centra van Dreumel, Beneden Leeuwen, Druten, Beuningen en Wijchen kun je heerlijk sfeervol shoppen. Geniet van gezelligheid, de oliebollenkramen, schitterend versierde straten en veel eigen collecties in gastvrije en mooie winkels.
Noteer ook de beide koopzondagen op 17 en 24 december

Kindercollege Leven in de ijstijd en steentijd

Donderdag 28 december organiseert Museum Kasteel Wijchen bij de tentoonstelling KOUD! een kindercollege over leven in de ijstijd en steentijd. Sandra van Dam van Curiosityworld neemt je in de lezing mee naar de tijd van mammoeten en neanderthalers. Na de lezing ga je zelf aan de slag met het maken van een ijstijdlandschap met dieren en neanderthalers. Na afloop krijg je een leuk aandenken mee. Je bent welkom tussen 13:30-15:00 uur.

Leuk voor kinderen vanaf 8/9 jaar t/m 14 jaar. Prijs voor deelname: museumticket + € 2,00 toeslag. Er kunnen maximaal 20 kinderen deelnemen, daarom vragen wij je jezelf vooraf aan te melden via www.museumwijchen.nl

Wintervillage 2024

Van 9 december tot en met 6 januari kunnen jong en oud weer winters genieten op de schaats in Druten. Op de markt staat dan weer Wintervillage. Overdekt schaatsen en elke avond vertier. Er is een uitgebreid programma , van fluitketel schuiven , fashionshows tot de beentjes van de vloer met toffe deejays. Ga voor het dagelijkse programma naar www.wintervillagedruten.nl .

Nieuwjaarsparty 1 januari Café de Zaak Beuningen

Ontmoeten, Proosten op het Nieuwe Jaar en ook hier de Beentjes van de vloer. Vanaf 16.00 uur op 1 januari bij de huiskamer van Beuningen Café de Zaak met On The Road Again.

Bezoek het theater!

In Druten biedt Bogerd een interessante film Bookshop op 20 februari om 14.00 en 20.00 uur en op 7 maart (ja, dan lonkt het voorjaar alweer) een top- avond met cabaretier Guido Weijers. www.bogerd.nl

In Wijchen biedt ’t Mozaïek een gevarieerd programma en kun je op 23 januari vanaf 19.30 uur een heus Moordmysterie Bal Masque oplossen. Entree €25. Het moordmysterie is een soort Cluedo en Escaperoom in 1, vol spanning en puzzels!

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.