Search
Close this search box.

Beleef de winter in het Land van Maas en Waal

In het Land van Maas en Waal is het heerlijk genieten van de winterse sferen. Kom jij kerstshoppen in het gezellige centrum van Beneden-Leeuwen of Druten? Of trek je liever de natuur in? Kies dan een leuke wandelroute om een frisse neus te halen. En wanneer het tijd is om even op te warmen, neem je plaats bij één van de restaurants in de buurt voor een kop hete chocolademelk met slagroom.

Winter Village Druten

Winter Village is hét winterevenement voor jong en oud in Druten. Op de overdekte ijsbaan van 16 bij 24 meter is er schaatsplezier voor zowel de kleinsten als de meer ervaren schaatsers. Ook kun je op de schaatsbaan mee doen aan activiteiten zoals fluitketelschuiven en discoschaatsen. In de après-ski tent warm je op met een hapje en een drankje. En sluit zeker ook aan bij de evenementen zoals een optreden van het showorkest, de bingo en après-ski avond.

Scan de QR code

Wandelen: Lauwsepad, 14 km

Klompenpaden zijn razend populair, wandelaars zijn dol op deze afwisselende en avontuurlijke routes. Het Lauwsepad start bij Hotel De Twee Linden. Volg de rode markeringen om het mooie buitengebied van Beneden-Leeuwen te ontdekken. Je wandelt door weilanden en door de uiterwaarden langs de Waal. Vergeet niet om waterdicht en stevig schoeisel aan te trekken wanneer je dit klompenpad gaat wandelen.

Scan de QR code

Landvanmaasenwaal.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.