Search
Close this search box.

Exclusieve tuinhuizen & buitenkamers

Oog voor detail op maat

Het buitenleven wordt steeds belangrijker in ons leven en hoe heerlijk is het om het hele jaar door buiten te kunnen genieten!

Bij Jan de Boer Tuinhuizen heeft men liefde voor vakmanschap op maat en kennis van zaken.

In het assortiment vindt u de mooiste tuinhuisjes, tuinhuizen met veranda, buitenkamers, veranda’s, garages en carports etc. Op de website vindt u een impressie van reeds geplaatste projecten. De bedrijfsfilms geven u een beeld van de showroom en fabriek, waar alles op maat gemaakt wordt. Alle producten worden vakkundig geplaatst door eigen monteurs.

Jan de Boer Tuinhuizen werkt ook samen met vtwonen en is in verschillende afleveringen van vtwonen ‘Weer verliefd op je tuin!’ te zien geweest. Ook vind je hen al een aantal jaren op de vtwonen & design beurs in Amsterdam. Wilt u zelf nu inspiratie opdoen? Bezoek dan zeker de showroom in Wijchen. Deze geeft een goede indruk van de huidige mogelijkheden op het gebied van sfeer, duurzaamheid en functionaliteit. Het team van Jan de Boer Tuinhuizen helpt u graag verder en zoekt samen met u naar het optimale ontwerp, dat is afgestemd op uw wensen.

Veranda’s

Natuurlijk Stoer

Exclusief

Jan de Boer Tuinhuizen
Celsiusstraat 8
6604 CW Wijchen
T: 024-6416466
E: info@jandeboertuinhuizen.nl

Openingstijden:
Dinsdag t/m zaterdag
10:00 – 16:00 uur

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.