Search
Close this search box.

Janssen Keukens: Maatwerk in keukens

WIJCHEN – Janssen Keukens aan de Nieuweweg 193 bestaat al ruim 40 jaar. Charles Verhulsdonck, eigenaar, is hier begonnen als keukenmonteur. Twaalfenhalf jaar later nam hij het bedrijf over. Daarna heeft de verplaatsing van het bedrijf naar de huidige locatie plaatsgevonden. Dit pand is ruimer en lichter, en dus staat er ook een groter assortiment aan kwaliteitskeukens.

De filosofie van het bedrijf is dat er voor elke klant een unieke keuken beschikbaar moet zijn die is afgestemd op de persoonlijke wensen en behoeften. En dus levert Janssen Keukens maatwerkoplossingen in keukens plus goede apparatuur. Bovendien heeft Janssen Keukens het keurmerk ‘Uw Keukenspeciaalzaak’, iets wat slechts een select aantal keukenzaken in Nederland mag dragen. Dat zijn voornamelijk familiebedrijven.

Maak je een afspraak bij Janssen Keukens dan heb je na een gesprek van een paar uurtjes een offerte op tafel liggen met een 3D-impressie van de keuken. Bovendien, zegt Charles, is hun grote pluspunt de ontzorging van de klant. ‘Wij ontzorgen ook écht’, zegt hij. ‘Als de klant dat wil, slopen we de bestaande keuken, leggen of verleggen de leidingen en nemen de oude keuken mee. Ook is het mogelijk dat we een bijpassende PVC-vloer leveren. Daarmee hebben we alles in eigen hand en de klant legt het in één hand, dat is veel praktischer en sneller dan wanneer vijf aparte leveranciers over de vloer komen, als ze al tijd hebben…. De kans dat het ook nog goedkoper uitpakt is zeker niet ondenkbaar. Al met al, die ontzorging, een eerlijke benadering van de klant, de geleverde service plus 33 jaar ervaring in keukens, maakt dat Janssen Keukens de concurrentie aankan.’

“Ontzorging en eerlijke klantbenadering dragen bij aan een topkeuken”

Door beurzen te bezoeken in Nederland en Duitsland volgt Janssen Keukens de nieuwste trends. Het assortiment keukens in de showroom in Wijchen wordt daar doorlopend op aangepast. Momenteel wordt glas in talloze kleuren en keramiek veel verwerkt in keukens. Ook dat is hier te zien. Evenals het bewijs dat Janssen het selectieve dealerschap heeft van onder andere Miele, Keller, Neola en van Next 125, allemaal premium merken.

Tegenwoordig kunt u zelfs voor complete bijkeukens bij ons terecht

Heeft u vragen? Neem contact op via tel. 024-641 95 25 of stuur en bericht via www.janssenkeukens.nl.

Nieuweweg 193
6603 BM Wijchen

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.