Search
Close this search box.

De Arend viert 125 jaar gastvrijheid

De Arend is al jaren een begrip in Winssen en omstreken. Het verhaal van dit familiebedrijf gaat van start in 1899 met het karakteristieke dorpscafé. Inmiddels staat de 5e generatie klaar om haar gasten een smaakvolle beleving te bieden. 2024 staat voor De Arend mede in het teken van het vieren van het 125-jarig jubileum. We spraken met vader Hubert Tromp en zonen Stijn en Huub over dit bijzondere jaar.

De Arend bestaat uit 3 pijlers. Zo verzorgt het in de Gasterij feesten en partijen. Hier vieren mensen hun bruiloft, verjaardagen, jubilea maar ook uitvaartdiensten. Daarnaast faciliteert De Arend gelegenheden buiten de deur met haar Catering- en Evenemententak, waarbij het bedrijf zorgt voor eten, drinken en sfeer op locatie. Sinds 2019 is bovendien het vernieuwde restaurant open voor een kop koffie, lunch, borrel en diner.

“Het vernieuwen heeft ons altijd verder gebracht. Dat deden mijn vader en grootvader ook al, soms tegen alle winden in”

Jubileumjaar 2024

Voor De Arend staat 2024 mede in het teken van het 125-jarig bestaan, waarbij het hele jaar diverse seizoensgebonden activiteiten en evenementen staan gepland. Huub licht toe: ‘We gaan dit jaar de 4 seizoenen naar voren laten komen, met per seizoen een kick-off evenement dat we “Achterum” noemen. We bieden de mensen een middag en avond waarbij de smaak van het seizoen centraal staat. Het gaat dan echt om ontmoeten, proeven en goed toeven! En uiteraard hoort daar ook livemuziek bij.’

Ontdek zelf 125 jaar gastvrijheid.

Op de fiets of te voet op het klompenpad. Maak hier een stop en geniet van een goede kop koffie of borrel lekker relaxed na met een drankje en heerlijke borrelplank. Beleef samen culinair genieten in het restaurant en zit je ook nog op het mooie terras, dan waan je jezelf in Franse sferen.

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.