Search
Close this search box.

LVMW door de ogen van Nadine Huntink

In 2017 ben ik samen met Peter neergestreken in het land van Maas en Waal. Wij kregen de kans om een prachtige boerderij te kopen in het ondernemende en gezellige dorp Horssen. De boerderij is een gemeentelijk monument en wij zijn er trots op dat wij een stukje historie mogen onderhouden en bewaren. Ik vind het heerlijk wonen hier; de mensen kijken naar elkaar om, er worden activiteiten georganiseerd voor jong en oud en we zijn omringd door prachtige natuur. Als ik thuiskom van een drukke werkdag dan kunnen de laarzen aan en het hoofd uit. Lekker de tuin in en buiten zijn. Met mijn handen werken in de moestuin of knuffelen met de dieren. Naast mijn 2 honden heb ik inmiddels een kleine animal farm opgebouwd met 2 katten, 2 varkens, 3 kippen, een fries paard en een kleine shetlander. Het is elke dag genieten! Mijn zusje is inmiddels met haar gezin ook neergestreken in Horssen en sinds een half jaar wonen ook mijn ouders bij ons op het erf. Je kunt dus wel zeggen dat wij ons hier erg thuis voelen. Wij hebben ons hart verpand aan het mooie land van Maas en Waal!

Mijn hele familie is inmiddels verliefd op het Land van Maas en Waal!

Nadine Huntink

Bezoekerstips voor inwoners en toeristen:

  • Winkelen en lunchen in het centrum van Eigenzinnig Druten, het hart van Maas en Waal
  • Met de kinderen door kasteel Hernen dwalen
  • Bezoeken van de biologische streekwinkels in de kerkdorpen (De Kloosterboerderij en De Heerlijkheid in Horssen, Kaaswinkel Van Zoelen in Druten en De Zandroos in Afferden)
  • Rondleiding en bezoek bij stoomgemaal De Tuut in Appeltern
  • Beklimmen van de luchtwachttoren op fort Sint Andries in Heerewaarden en dan uitkijken over de Maas en Waal
  • Wandelen of fietsen door de Afferdense en Deestse Waarden

Korte bio:

Nadine Huntink, geboren in 1976 in Doetinchem en verder opgegroeid in Oss. Na de middelbare school heb ik eerst een studie PR Marketing afgerond en later nog een HBO bachelor Bedrijfskunde. Naast het opzetten en runnen van een kledingwinkel heb ik 12,5 jaar gewerkt als projectleider bij de gemeente Oss. Inmiddels heb ik nu alweer 2 jaar een management- en projectbureau genaamd Studio Sweet Pepper. Voor één van mijn opdrachten ben ik werkzaam in het mooie land van Maas en Waal. Ik werk namelijk voor 14 uur per week als centrummanager in Druten. Op deze manier hoop ik ook een bijdrage te leveren aan deze mooie streek. Mijn missie is om het Land van Maas en Waal en Druten nog meer op de kaart te zetten, zodat nog meer mensen de streek komen bezoeken en zich laten verrassen door al het moois wat het Land van Maas en Waal te bieden heeft.

Nadine Huntink

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.