Search
Close this search box.

Trend: Tiny house

In het land van Maas & Waal is ruimte volop. Kortom heerlijk wonen. Een trend die we spotten is de opkomst en interesse voor Tiny Houses.


Wat is een tiny house?
Een tiny house is een klein huisje met veel mogelijkheden. Het is gemakkelijk te gebruiken en te verplaatsen. Het vereist geen extra uitrusting of gespecialiseerde chauffeurs om te vervoeren. Het is een huis voor het hele jaar door, met bruikbare ruimte, verdeeld in basiszones: woonkamer, keuken, slaapkamer, toilet.

Voor wie geschikt?
Het belangrijkste voordeel is de flexibiliteit van toepassingen. Het kan het hele jaar door worden gebruikt als een gezellig huis of het kan worden omgebouwd tot een zomerhuis, een huurwoning, een studio voor een student, een bar, een mobiele winkel, een kantoor, etc. Tiny house reageert op verschillende behoeften die in de loop van de tijd kunnen veranderen. Zijn vorm lijkt op een “normaal” huis, maar is kleiner en mobiel. Dit betekent dat u uw woonadres op elk moment eenvoudig kunt wijzigen. Informeer vooraf wel goed bij de gemeente naar mogelijkheden en vereisten.

Levensstijl
Deze vorm van wonen beantwoordt aan de hedendaagse realiteit en behoeften, vooral van de inwoners van grote steden. Ze verhuizen vaak, het zijn individualisten die graag een weekend uit de metropool de wildernis in springen of op afstand werken op een plek waar ze van dromen. De tiny house-filosofie past bij deze levensstijl.

Tiny House, een zakelijk investering?
Heb je flair voor zaken? Tiny houses geven je hier veel ruimte om te pronken. Het is een investering waarmee u specifieke winst kunt maken, bijvoorbeeld door een Asterix house aan toeristen te verhuren. Kies gewoon een interessante en pittoreske buurt.

Welkom
Bij Tuincentrum Bull aan de van Heemstraweg te Beuningen kunnen ze u alles vertellen over deze flexibele en praktische huisje. Op asterixhouses.nl vind je hierover meer informatie en je bent altijd welkom voor een kennismakingsgesprek. Bekijk met eigen ogen  hoe mooi, licht en functioneel deze Tiny houses zijn.

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.