Search
Close this search box.

Bijzonder overnachten buitendijks genieten

Wil jij zelf of jouw gasten laten genieten van gastvrijheid in de natuur, kies dan voor B&B Buitendijks Genieten in Dreumel (Land van Maas en Waal). Ervaar een oase van rust en natuur. Deze unieke B&B bevindt zich te midden van groene uiterwaarden, omringd door fluitende vogels en kabbelende rivieren. Wakker worden tussen het boomgeruis, luieren in een hangmat, vissen, kanoën, en zelfs een boek schrijven in de natuur – het kan allemaal.

Ronald Bueters en Arne Zomer, de gastheren, vervullen hier hun toekomstdroom en ontvangen jou gastvrij in drie schitterend gelegen accommodaties.

Tiny house Beverzicht

Prachtig gelegen 4 persoons Tiny house met uitzicht over het meer “De Wiel” in de Dreumelse uiterwaarden.

Het natuurhuisje staat midden in het groen en pal aan het water. Een unieke plek in het Land van Maas en Waal. Met uitzicht over het meer “De Wiel” en “Het Vaticaan”. “Leven als God in Frankrijk” horen we onze gasten regelmatig zeggen. Wanneer men achter op het perceel door het houten klaphekje loopt staat men oog in oog met “De Vonkerplas”. Met een beetje geluk kunt u ook bevers spotten.

Paardentram/Pipowagen

Deze kleurrijke accommodatie is te reserveren voor 2 personen. Prachtig gelegen, op een idyllische plek in de uiterwaarden. Gewekt worden door de diversiteit van vogels. Vanaf de “bok” genieten van de ondergaande zon. Lekker luieren in de hangmat. Ga het water op met de kano’s of het roeibootje. Puur GENIETEN.

Vakantiehuisje

Het luxe vakantiehuisje is volledig ingericht en te boeken voor 2 personen. Het beschikt over een ruim terras met een buiten ligbad van waaruit men zo de natuur in kijkt. Dit is optimaal genieten. Een wandeling van ongeveer 5 km om de “Vonkerplas” is zeker een aanrader.

Privé genieten, ontbijtje op maat & centraal gelegen

Je kunt helemaal privé zijn bij Ronald en Arne. De accommodaties beschikken over alle gemakken en wil je een ontbijtje, dan wordt dat op aanvraag met liefde verzorgd. Ook is er een stukje privé bos waar de gasten gebruik van kunnen maken. Overal staan zitjes opgesteld zodat er altijd wel ergens een plekje is om heerlijk een boekje te lezen, vogels te spotten, je gitaar te bespelen, te ontspannen, onthaasten of gewoon even niets!

Het Land van Maas en Waal leent zich bij uitstek voor fiets- en wandeltochten. Geniet van al het moois… en de vele schilderachtige taferelen.

Ook is Buitendijks Genieten een mooie uitvalsbasis om steden als Den Bosch, Arnhem en/of b.v. Nijmegen te bezoeken.

Voel je welkom, Ronald en Arne

“Geniet van de prachtige omgeving & beleef een positieve tijd hier!”

Meer informatie vind je op
de website:
www.buitendijksgenieten.nl

Buitendijks Genieten
Waaldijk 46
6621 KH Dreumel
Nederland
T. +31 487 506 962
E. info@buitendijksgenieten.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.