Search
Close this search box.

I♥ LVMW – More LVMW

Ik noem mijzelf nog steeds gekscherend ‘import Maas & Waal’, maar inmiddels woon ik alweer 12 jaar met heel veel plezier in Wamel. Een prachtige omgeving en erg centraal in het land gelegen. Een fijne bijkomstigheid voor mijn werk. Mijn tips voor deze regio?

Leonieke Papendorp
Leonieke Papendorp

1. Ik noem mijzelf nog steeds gekscherend ‘import Maas & Waal’, maar inmiddels woon ik alweer 12 jaar met heel veel plezier in Wamel. Een prachtige omgeving en erg centraal in het land gelegen. Een fijne bijkomstigheid voor mijn werk. Mijn tips voor deze regio?

Mijn favorieten zijn toch wel (in willekeurige volgorde): Bistro de Bolle (inclusief het heerlijke terras aan de dijk), Meraqi (een warme fijne ambiance met eten op top niveau), Ristorante Retrogusto (hier waan je je qua geuren en smaken direct in Italië) en Brasserie ’t Anker (waar ook de themamaanden en avonden een aanrader zij n).

2. Verder vind ik het heerlijk om mijn vrije tijd te snuffelen bij ByImke conceptstore in Beneden Leeuwen, hier slaag je altijd voor een leuk cadeautje. Voor een ander óf voor jezelf. En als je dan toch op het plein in Beneden Leeuwen bent, de bloemen bij Van Gruijthuijsen zijn altijd prachtig.

3. Wil je familie of vrienden in de regio laten verblijven of ben je op zoek naar een vergader- of evenementenlocatie? Dan is Buitenplaats Zummer (https://zummer.nl/) in Altforst echt een pareltje. Prachtig, stijlvol ingericht en met gastvrouw Nathalie is alles tot in de puntjes verzorgd.

‘Prachtige omgeving en erg centraal gelegen

Bio

Leonieke woont in Wamel met partner Twan en twee dochters Vera & Romee. Ze heeft daar een druk en gezellig sociaal leven en geniet met volle teugen van de lokale activiteiten en feesten. Leonieke houdt van carnaval en samen een feestje bouwen. Ze is ook actief lid bij een tweetal ondernemersverenigingen en heeft een bestuursfunctie bij Business Club Maas & Waal en Jong BIZ. Een bezige bij, waarop je kunt vertrouwen. Ze is mede eigenaar van TOT Team Ontwikkel Trajecten in Nijmegen, waar ze teams binnen organisaties begeleiden op het gebied van samenwerking. Om sterke teams te bouwen moet je als organisatie investeren in je mensen én in je teams. Vanuit TOT willen zoveel mogelijk organisaties inspireren, adviseren en faciliteren op het gebied van teamontwikkeling.

Op de website van TOT staat: Leonieke is inventief, onafhankelijk en kan een zeer scherp oog hebben voor de waarde en het potentieel van de ideeën van een ander. Zij staat bekend om haar aangeboren talent om de mensen om haar heen te inspireren en aan te moedigen. Een enthousiaste dame, die er in het Land van Maas & Waal graag op uit gaat met het gezin, vrienden en familie. Ze deelt dan ook graag haar tips.

150 jaar Harmonie Koning Willem III

Deze muziekvereniging uit Beneden Leeuwen viert op een eigentijdse wijze haar jubileum.

Voel je welkom en vier dit schitterende jubileum mee.

6 april MOVIE MAGIC

Op het programma staan muziek uit klassiekers als James Bond en Schindlers List, met violiste. De animatie- en tekenfilms zullen niet ontbreken, bijvoorbeeld de prachtige muziek uit Brave en Brotherbear, die zal worden ondersteund door grootbeeldfilmprojectie. En natuurlijk muziek uit de grote dansfilms Grease en Flashdance, begeleid door de fantastische danseressen van DanceDepartment uit Malden. De zang zal worden verzorgd door Ellis Verboort en Maaike van Swambagt.

Kaartjes verkrijgbaar bij Brasserie de Rosmolen of via kaartverkoop@hkw.nl

30 juni Grootste Orkest van Maas & Waal

Heb jij zin om muziek te maken? Welkom op 30 juni in De Rosmolen te Beneden Leeuwen.

30 juni zal in het teken staan van samen muziek maken. Iedereen, alle leden, oud-leden, collega’s van andere verenigingen, herintreders, zij-instromers en andere muziekliefhebbers is uitgenodigd om samen muzikaal eerbetoon te brengen aan 150 jaar muziek in Leeuwen. Meer info www.hkw3.nl

ZIN in Fashion: Bezoek 13 april Fashion Show in gezellige Hart van Beuningen

LVMW smaakt lekker!

Het Land van Maas en Waal heeft eigen chocoladeletters. Een nieuw product ontwikkelt door Johan Visser, eigenaar van BonBoDa Chocolate en Restaurant Old Skool in Druten. De reep is geïnspireerd op de succesvolle megaletters van Stichting Bureau Toerisme die op diverse plekken in het Land van Maas en Waal worden ingezet. Het initiatief sluit daarmee perfect aan op de streekmarketing.

De Land van Maas en Waal chocoladerepen zijn het resultaat van een idee tussen Gemeente Druten en Johan Visser. BonBoDa Chocolate heeft het idee, met ondersteuning van Bureau Toerisme, verder uitgewerkt. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een vleugje creativiteit heeft Johan een assortiment van verrukkelijke repen samengesteld. De repen zijn nu al te verkrijgen via www.bonboda.com.

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.