Search
Close this search box.

Horen, zien en genieten

Overal genieten van het Lied van het Land van Maas en Waal. Ondernemer Rob de Klein van De Klein Audio Visuals in Ewijk ontwikkelt en levert kwalitatief hoogwaardige diensten op het gebied van audio- en beeld technologie. Deze diensten hebben een innoverend karakter en worden geleverd waar en wanneer de klant dat wenst.

Klantgericht

Klantgericht handelen is het uitgangspunt om het toonaangevende bedrijf in de multimedia branche te zijn en te blijven. Door een adequaat personeelsbeleid zijn wij in staat om onze medewerkers op te leiden tot specialisten en aan ons te binden, aangevuld met de juiste productkeuze wordt hierdoor onze kwaliteit gewaarborgd. Echt partnerschap betekent voor.

Rob de Klein

“Bij De Klein – AV kunt u altijd rekenen op creatieve inbreng en deskundig advies.”

Rob en zijn team, dat je altijd beschikbaar bent voor de opdrachtgever. Met volle aandacht. Om bijvoorbeeld samen te onderzoeken wat de wensen zijn en welke technische apparatuur daarvoor nodig is. Gedegen overleg geeft immers de borging voor een efficiënte uitvoering op het moment dat het erop aankomt.

Enorm trots is Rob op het project, dat zij mochten uitvoeren bij de Floriade 2022 in Almere Het pronkstuk van de Floriade 2022; Dutch Innovation Experience “The Natural Pavilion” is door De Klein Audio Visuals voorzien van een nieuwe Ubiquiti Unifi (W)LAN netwerk en Audac audio installatie. “ Wat een eer voor ons bedrijf en het gehele team, dat wij dit hebben mogen realiseren! Enorm trots wat we de laatste jaren op het gebied van netwerken en domotica hebben bereikt!”

Ondernemen en business

Toonaangevende projecten door Vakspecialisten

Meer informatie www.deklein-av.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.