Search
Close this search box.

Festivals met een eigen sfeer

Geniet in het Land van Maas & Waal van muziek, hippe locaties, wereldsterren, authentieke sferen, vertier & goede vibes & MOODS voor een feestje.

April

Dit festival seizoen trapt af met het gezelligste muziekfestival in Maas & Waal. Artiesten als John de Bever, Gerard Jolink en Marco Schuitemaker bezoeken Alphen.

Tip: Download nu al de spotifylist Pleinpop 2024 en je bent er helemaal klaar voor.

www.pleinpop.nl

mei

Feesten op bijzondere plekken in het Land van Maas & Waal. Wat dacht van je van een kasteel en een view op de Waal. In mei kom je aan de trekken.

Kasteelfeesten Wijchen

Het allerleukste festival van Wijchen vind je van woensdag 8 t/m zaterdag 11 mei 2024 in de kasteeltuin, namelijk de Kasteelfeesten Wijchen! Met optredens van de verschillende bekende artiesten kan je dit festival niet missen. Ook is er een culturele- en senioren middag en Foute Party – en Hollandse avond & een leuke kinderochtend. Bekijk het volledige programma op www.kfwijchen.nl.

VEERDAM Festival

Een festival van donderdag 9 tot en met zondag 12 mei met een view over de Waal, Foodtrucks, DJ’s en speciaal bieren. Houd de Facebook pagina #VeerdamFestival in de gaten & relax!

juni

LENTEFEESTEN

Van vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni is hét feestweekend van Beuningen en omgeving. Jong en oud kunnen genieten van topentertainment, bourgondisch Beuningen, de kermis en de braderie op zondag.

Familiepret op en top!
www.lentefeestenbeuningen.nl

HIGH VOLTAGE

Zaterdag 8 juni – Hills Bergharen
Op Zaterdag 8 Juni 2024 organiseren stichting Rock on en Hills een giga mooi tributefestival met een hoog classicrock gehalte op ons evenemententerrein. Er spelen maar liefst 8 Tributebands op 2 buiten podia. Om 13.00 uur wordt er afgetrapt voor een geweldig spektakel met heerlijke rocksounds, coole drinks en heerlijke bites.

www.hillsbergharen.nl

juli

DOWN THE RABBIT HOLE: 5, 6 EN 7 JULI

Dit wereldse festival strijkt weer neer in de Groene Heuvels bij Ewijk. Tienduizenden bezoekers worden weer verwacht en beleven met elkaar drie dagen lang een topfestival. Hier word je relaxed, hier beleef je met elkaar topacts en ontdek je talenten. Je kunt hier ook je eigen feestje bouwen met Porto Parties powered by Desperados – aanmelden kan tot 14 april.

Op de camping worden vriendschappen voor het leven geboren. ZIN! Helaas al uitverkocht, maar give it a try. Houd de website voor kaartjes, die worden doorverkocht en alle informatie in de gaten www.downtherabbithole.nl

WIELLAWAAI – DAG VAN LEEUWEN: 5, 6 EN 7 JULI

Een schitterende locatie, een prachtige dome…hier vier je het leven samen met een heerlijk drankje in de hand en goede muziek.

Welkom in Beneden LeeuwenVolg de socials en www.dagvanleeuwen.nl.

SPECIAL

TRIBUTEFESTIVAL PARK BRAKKENSTEIN NIJMEGEN 22&23 juni

Twaalf tributebands uit de hele wereld komen samen in Nijmegen, inclusief originele Santana-bandleden.

*Bob Marley, Michael Jackson, Toto, Bryan Adams, UB40 en Coldplay, slechts een greep van de bands en muzikanten wiens muziek live te horen is in Park Brakkenstein. De beste tributebands van de hele wereld komen hier samen op 22 en 23 juni bij de 18e editie van Tributeparty. De orga nisatoren (Tributeparty) maakten onlangs bekend dat ze, na jaren in Groesbeek op de Wolfsberg, dit jaar voor het eerst het festival op een nieuwe locatie – Park Brakkenstein – organiseren.

Niels Geuzenbroek (foto Marcel krijgsman)
Niels Geuzenbroek (foto Marcel krijgsman)

Twaalf bands telt de volledige line-up van Tributeparty. Onder hen schittert de Bryan Adams Tribute Denmark met een eerbetoon aan de tijdloze hits van Bryan Adams. Niels Geusebroek sings Coldplay, Rootsriders zorgen voor reggae met de hits van Bob Marley, terwijl Led Zeppelin’s Physical Graffiti garant staat voor een iconisch rockoptreden. Shake-Shake-Shake-tributeband sluit het festival met de hits van KC & The Sunshineband swingend af. Tributeparty haalt al 18 jaar de beste tributeartiesten naar ons land. De laatste tijd is er extra aandacht voor tributebands, mede door het SBS6-programma Battle of the Bands. Finalist Fortunate Sons schittert ook op het event met hun CCR-performance, zij treden op zaterdag op. Toto Live Experience, die ook meededen aan het programma, laten op zondag hits als Rosanna, Hold The Line en Africa horen.

Santana met originele bandleden

Op zondag staat ook Magic of Santana geprogrammeerd. Deze tributeband treedt op met twee originele Santana-bandleden: Alex Ligertwood en de originele zanger Tony Lindsay.

Bestel jouw kaarten via www.tributeparty.nl

Dagtickets en weekendkaart: tot 12 jaar gratis toegang Dagtickets zijn verkrijgbaar voor €37,- en weekendtickets voor €60,-

Tributeparty verwelkomt festivalgangers van alle leeftijden, met gratis toegang voor kinderen tot 12 jaar. Een ideale gelegenheid om het festival tot een familie-uitje te maken, hoewel er geen specifieke voorzieningen voor kinderen zijn.

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.