Search
Close this search box.

De make-up trends winter ’21 / ’22 kleurrijk

De basis

Vooropstaat dat je huid mooi opgemaakt moet zijn. Daarmee kun je twee kanten op. Je kunt voor zo’n zwoel ‘vochtig’ huidje gaan of voor een matte huid. In het eerste geval gebruik je een weinig dekkende transparante foundation waar je nog wat glans aan kunt toevoegen, bijvoorbeeld een paar druppeltjes huidolie. In het tweede geval mag je met de poederkwast aan de gang.

De wenkbrauwen

Of je nu voor volle wenkbrauwen gaat of op de trends vooruitloopt met dunne wenkbrauwen, ze moeten verzorgd, geborsteld en eventueel bijgetekend zijn. Tot slot nog even fixen met wat brow gel.


Kleur op je wangen

Je wangen kun je een gezonde blos met cream blush meegeven en op je lippen kun je volstaan met een transparante lipgloss.

Oog make-up

Beauty hack voor je oog make-up
Maar je ogen… die mag je deze winter laten schitteren met een oog make-up in één opvallende felle kleur. Net zoals we in de kleding color blocken of voor monochrome looks gaan, zo doen we dat in make-up. Deze beauty hack is zo ontzettend simpel.

  • Kies een kleur uit je outfit en maak je ogen ermee op.
  • Ga voor felle kleuren zoals fuchsia of kobaltblauw. Je kunt de kleur van je oogmake-up ook op je haarkleur afstemmen als die een interessante tint heeft.

Hoe breng je de oogmake-up aan?

Heel eenvoudig: óf je trekt een dikke streep bij wijze van eyeliner langs je bovenste wimpers óf je kleurt er het hele bewegende gedeelte van je ooglid mee in.

Als je wilt maak je deze oogmake-up af met een beetje mascara. Klaar ben je. Er komt geen vervagen (het bekende ‘blenden‘) aan te pas. Je mag de oogmake-up zelfs scherp omlijnen. Het kan niet fout gaan.

Met deze oogmake-up laat je je ogen schitteren en breng je kleur in je gezicht aan. Het is een look voor elke dag maar ook voor een feestelijke gelegenheid. Hang een paar fonkelende, liefst lange oorbellen in je oren en je bent ready to party!

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.