Search
Close this search box.

Bijzonder overnachten Park ’t Broeckhuys

Genieten in een topvakantiepark

Relaxen in het groen

Vakantiepark ’t Broeckhuys ligt schitterend in recreatiegebied De Groene Heuvels in Ewijk. Hier vind je een eigentijds vakantiepark met 250 sfeervolle en luxe vakantiebungalows, die onlangs helemaal gerestyled zijn. Directeur Sander van der Weerden vertelt “ De huurbungalows zijn compleet vernieuwd; ze hebben allen een nieuwe keuken gekregen, nieuwe vloeren en meubilair en een totale schilderbeurt. Eigenlijk is het een complete vernieuwing, met oog voor degelijkheid en duurzaamheid en volgens de hoogste standaard. “ . Er zijn bungalows te huur vanaf 4 tot en met 16 personen.

Sfeervolle Bungalows met alle comfort!

Veel gratis activiteiten

Voor jong en oud valt er veel te beleven op ’t Broeckhuys. Op het park vind je een kinderboerderij, bowlingbaan, recreatieplas, indoor speeltuin, een entertainmentteam met Kidsclub, buitenspeeltuin, tennisbaan, adventure midgetgolf en een schitterend gelegen restaurant met terras. Ook rondom het park is er weer te beleven, waar Viking Adventures allerlei stoere zaken aanbiedt zoals een Viking Adventure Park, Klimpark en hier kun je ook een legio aan activiteiten boeken. Wat dacht je bijvoorbeeld van: Paintball, Airsoft ,Archery Tag, Lasergame, Klimpark, Zipline en nog veel meer!

Kortom; je kunt hier volop genieten, sporten en spelen.

Compleet activiteitenprogramma: Leef je sportief uit!

Restaurant Cena

Cena is gelegen op vakantiepark ’t Broeckhuys. Hier kunt u met het hele gezin genieten van heerlijke gerechten en jezelf vermaken met meerdere activiteiten. Ook voor kinderfeestjes, feesten en partijen, bent u hier het juiste adres.

Vakantiepark ’t Broeckhuys
Groene Heuvels 5
6644 KX Ewijk
Tel. 0487-539500
www.hetbroekhuys.nl

Volg ons op Facebook

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.