Search
Close this search box.

Geef jouw interieur een stoere twist!

Hides & Living biedt een groots assortiment stoere meubelen en accessoires aan.
Je vindt hier landelijke verlichting, stoere sfeermakers zoals decora-tieborden – en panelen, knoppen en smeedwerk, kisten en kasten, wandplanken en kapstokken, krukken en alle soorten tafels – van bijzettafel tot sidetable en het mooie merk Bear Design tassen. Een compleet stoer assortiment dat sfeer uitstraalt.

Routlet is het merk, waarmee Ro-land van Witzenburg en Daniëlle van den Berg startten in 2018 . Hier vind je prachtige koeienhuiden en schapenvachten tegen een be-taalbare prijs van absolute kwali-teit. De maten variëren van 4m2 tot ruim 6m2! Uiteraard zijn de huiden 100% ecologisch gelooid, hebben een geweldige uitstraling en zijn een aanwinst voor uw inte-rieur.

Zijn bij jou de voorjaarskriebels al aanwezig, dan is een bezoek aan de gezellige zaak in Beneden Leeuwen van Roland en Daniëlle een must. Hier vind je de collec-ties van Hides & Living en Routlet. Uiteraard kun je ook shoppen via de beide webshops van Hides & Li-ving en Routlet.

Specials & service:
Roland en Daniëlle hebben ook veel unieke stukken uit Indone-sië & gaan ook graag voor klanten met specifieke wensen op zoek.

Passie voor huiden

Natuurlijk Stoer Warm Zacht

Chic Bijzonder Uitbundig

Landelijke Verlichting

Beatrixstraat 2 – Beneden Leeuwen
+31 63 01 212 06
Routlet | HIDES & LIVING
www.routlet.nl
www.hidesandliving.nl

Volg ons op Facebook & Instagram

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.