Search
Close this search box.

Be the woman You would look up to

Lieve Annette fan

Het najaar heeft zijn kleurrijke bladeren achtergelaten en maakt plaats voor de belofte van een fris nieuw begin. De najaarscollectie betoverde ons met warme tinten en gezellige stoffen, maar nu kijken we vol verwachting uit naar wat het nieuwe jaar in petto heeft. Terwijl de dagen korter worden, vullen onze gedachten zich met de opwinding van mogelijkheden. Het is tijd om afscheid te nemen van de oude gewoonten en ons te omringen met de belofte van vernieuwing.

In het vooruitzicht van het komende jaar wachten onontdekte avonturen en nieuwe trends op ons. We laten de stijlvolle herfst achter ons en omarmen de veelbelovende kansen van het naderende jaar 2024. Laat de lente van inspiratie en de zomer van creativiteit ons vergezellen terwijl we ons klaarmaken voor een modieus en bruisend nieuw hoofdstuk. Het is tijd om onze garderobes te vernieuwen en de wereld in stijl tegemoet te treden. Op naar een jaar vol modeplezier en onvergetelijke momenten!
Fijne feestdagen en dankjewel dat je er was.

Team Annette mode & Liesbeth

Hogestraat 46 6651 BM Druten 0487-512241 06-14276400 www.annettemode.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.