Search
Close this search box.

Van den Hatert zonweringen en kozijnen een ouderwetse manier van klanten adviseren

Van den Hatert is niet het type bedrijf dat in de rij mee hobbelt. Dit zit hem bijvoorbeeld in de stijl van verkoop en omgang met klanten. Kortingen bestaan er niet en dat zeggen ze ook gewoon. Van den Hatert maakt de prijs, je weet direct waar je aan toe bent en het werk wordt uitgevoerd precies zoals afgesproken. Je moet er geweest zijn om te weten wat er speelt. En dat treft, want sinds 2020 beschikt van den Hatert over een zelf-verkopende showroom.

Van den hatert zonweringen en kozijnen een ouderwetse manier van klanten adviseren
Johan van den Hatert, foto van den Hatert

Energie en geld besparen

‘Energie besparen doe je niet alleen door warmte binnen te houden, maar juist ook door deze buiten te houden. Natuurlijk helpt zonwering bij het reguleren van warmte en licht, maar combineer je dit met een airco, dan bespaar je ook nog eens energie. Anders is het dweilen met de kraan open. En je kunt natuurlijk ook keihard energie besparen wanneer het koud is. In dat geval vervangen we je bestaande kozijn door een kunststof variant met hoogrendementsglas (HR++ of HR+++). Als je van enkel glas komt en je gaat naar hoogrendementsglas, dan pas merk je hoeveel warmer en stiller het in huis is. En je krijgt ook nog eens subsidie op hoogrendementsglas. Dus met onze zonwering plus kozijnen met hoogrendementsglas én deze subsidieregeling, bespaar je energie en dubbel geld. Ben je bij ons in de showroom, vraag dan gerust naar de mogelijkheden van de subsidie.’

Energieneutrale zon- en warmtewering

‘We zien op dit moment een enorme vraag naar solar-rolluiken en solarscreens, ofwel energieneutrale zon- en warmtewering. De motor van de rolluiken en screens laden bij daglicht de accu die in de motor verwerkt zit. Een motor kan zomaar 21.000 cycli mee. Omgerekend betekent dit 3 keer per dag omhoog en naar beneden, en dat 20 jaar lang. Er zit geen stekker aan dit type zonwering, deze is niet bekabeld en functioneert op daglicht. Deze zonwering is bovendien voorbereid om te kunnen bedienen via je telefoon, dus ook bij wijze van spreken vanaf je vakantieadres. We leveren hier bovendien 7 jaar garantie op, dat is uniek in de markt. Oh ja, de solarscreens zijn zonder meerprijs in alle RAL-kleuren leverbaar. Op onze website lees je uitgebreid over de voor- en nadelen van deze oplossingen’.

Een passend aanbod voor bedrijven en particulieren

“En je kunt natuurlijk ook keihard energie besparen wanneer het koud is”

‘We hebben nog steeds een ouderwetse manier van klanten adviseren. Als mensen binnen komen, beginnen we met een aantal vragen over het product, de gewenste grootte, gewenste locatie en verwachtingen ten aanzien van het product. Hierna zoeken wij het best passende én het meest voordelige product. Zo garanderen we onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding. We hebben dus bij elke klantwens een passend product. Onze klantenkring breidt zich verder uit. Wij kunnen inmiddels dan ook een extra man in de uitvoering gebruiken: een voorman van een montageploeg voor kunststof kozijnen. Deze is de schakel tussen de klant en onze binnendienstmwensen, en voert uit wat we in de showroom laten zien. Dit leidt uiteindelijk tot blije gezichten. En dat vinden we veel belangrijker dan geld verdienen.’

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.