Search
Close this search box.

Bonnier advocaten in Wijchen

Bart Molenaar, eigenaar van Bonnier advocaten, is nu zo’n drie jaar lid van de Businessclub Maas & Waal. Bart en zijn enthousi aste team zijn gevestigd in Wijchen, waar vandaan zowel particulieren als ondernemers in het MKB worden bijgestaan met juridische raad en daad. Denk daarbij niet alleen aan het voeren van lange en complexe procedures, maar ook aan advieswerk. Goed juridisch advies ‘aan de voorkant’ kan een ondernemer namelijk behoeden voor problemen en daarmee het ondernemen een stuk prettiger maken.

Bonnier advocaten in Wijchen
Bart Molenaar

In 2018 nam Bart het advocatenkantoor over van zijn voorganger Jacques Bonnier. Momenteel zijn er bij het kantoor twee advocaten, één juridisch medewerker en twee parttime secretaresses werkzaam. Verder wordt er intensief samengewerkt met een geregistreerd mediator. Een relatief klein kantoor dus, maar groot van naam en faam. Niet in de laatste plaats vanwege zijn laagdrempeligheid, informele omgangsvormen en menselijke maat.

Bart heeft binnen zijn vakgebied veel en uiteenlopende ervaring opgedaan. In 1999 begon hij als advocaat bij een groot kantoor op de Veluwe. Na tien jaar advocatuur besloot hij de overstap te maken naar het Openbaar Ministerie in Arnhem, waar hij zo’n vijf jaar werkte als Officier van Justitie. Aansluitend volgde een periode als rechter-plaatsvervanger bij de Rechtspraak, om vervolgens in 2015 weer terug te keren in de advocatuur. Deze loopbaan heeft Bart gevormd tot een breed georiënteerd jurist, die goed is ingevoerd in de vele facetten van de juridische wereld. En uiteraard plukken ook zijn cliënten daar de vruchten van!

“Het uitgangspunt is dat iedereen recht heeft op goede en betaalbare juridische bijstand”

Particulieren die de kosten van een advocaat niet zelf kunnen betalen en in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand kunnen ook bij Bonnier advocaten terecht. Het uitgangspunt dat iedereen recht heeft op goede én betaalbare juridische bijstand, ongeacht de dikte van de portemonnee, staat al sinds de oprichting van het kantoor hoog in het vaandel. Overigens komen ondernemers in principe niet in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand, maar vaste prijsafspraken zijn er meestal wel te maken.

Al ondernemend heeft de MKB-er regelmatig van doen met vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht, contractenrecht of aansprakelijkheidsrecht. Daarnaast zijn ondernemers tegelijkertijd natuurlijk ook gewoon mensen. Mensen die zich bijvoorbeeld geconfronteerd zien met een echtscheiding, ex-partnerproblematiek of contact met politie en justitie. Op al deze terreinen maken de advocaten van Bonnier zich sterk. Voor u! Strikt partijdig, deskundig en bevlogen.

Bonnier advocaten heeft een gratis juridisch inloopspreekuur, die elke dinsdag wordt gehouden tussen 17:00 en 18:00 uur.

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.