Search
Close this search box.

RTP sluit aan bij Hoppenbrouwers Techniek

Vanaf 1 november a.s. gaat RTP Elektrotechniek uit Afferden verder onder de naam Hoppenbrouwers Techniek. In mei 2022 is het installatiebedrijf al aangesloten bij technische dienstverlener Hoppenbrouwers. De naamsomzetting is een belangrijke mijlpaal tijdens de integratie naar één bedrijf.

RTP sluit aan bij Hoppenbrouwers Techniek

Krachten bundelen

RTP kent een lange geschiedenis en bestaat al sinds 1915 met haar roots in het Maas en Waalse. Met zijn 90 medewerkers is RTP een middelgrote speler op een grote markt binnen de elektrotechnische branche. De opdrachtgevers van RTP zijn vooraanstaande industriële bedrijven, onderwijsinstellingen, (semi)overheid, zorginstellingen en projectontwikkelaars. Met een uitgebreid en compleet dienstenpakket, van brandmeldinstallatie tot een volledig geïntegreerd industrieel proces, kan elke klant totaal ontzorgd worden. Naast de afdelingen: Utiliteit, Service & Onderhoud, Inspecties en Keuringen en Relatiewerk die allemaal voornamelijk betrekking hebben op de Utiliteitsbranche heeft RTP een gespecialiseerd team voor de Industrie.

Naamsomzetting belangrijke mijlpaal tijdens integratie naar één bedrijf

Vanaf 1 november a.s. wordt de naam Hoppenbrouwers Techniek Afferden. Om continuïteit van RTP ook in de toekomst te kunnen waarborgen, heeft RTP aansluiting gezocht bij een financieel gezonde partij met een breed spectrum aan technische disciplines en met kennis van automatisering, digitalisering en robotisering. Hierdoor kunnen medewerkers zich verder ontwikkelen tot kenniswerkers en krijgen ze meer doorgroeimogelijkheden. Door aan te sluiten bij het landelijke opererende installatiebedrijf Hoppenbrouwers, met alle technische disciplines onder één dak, kan er naast elektrotechniek ook werktuigbouwkunde aangeboden worden.

Lokale geworteldheid

Lokale geworteldheid is al jaren één van de belangrijkste speerpunten van Hoppenbrouwers Techniek. Het staat aan de basis om de beste partner te zijn voor medewerkers, klanten en scholen. Met de aansluiting van RTP Elektrotechniek breidt Hoppenbrouwers Techniek haar aanwezigheid in het oosten van het land verder uit. Zo kunnen in deze regio klanten optimaal worden bediend en wordt de reisafstand van de medewerkers beperkt. Hoppenbrouwers vindt het belangrijk om zowel voor klanten als medewerkers lokaal geworteld te zijn. Zo kunnen ze groeien en toch dichtbij blijven. Deze integratie sluit goed aan op de wens om te groeien naar landelijke dekking zonder de regionale connectie te verliezen. Er staat een sterk en enthousiast team klaar en deze aansluiting is een mooie aanvulling voor Hoppenbrouwers.

Over Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek begon ruim 100 jaar geleden als eenmanszaak in Brabant en is inmiddels uitgegroeid tot een modern technisch dienstverlener met het Predicaat Koninklijk. Het bedrijf is de technisch dienstverlener die van A tot Z ontzorgt.

Vanuit haar 20 vestigingen in heel Nederland ontwerpt, installeert en onderhoudt Hoppenbrouwers elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor bedrijfsleven, industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Eén van de grootste succesfactoren zijn de medewerkers; zij staan altijd op één. Zij krijgen volop kansen om zich op uiteenlopende gebieden te ontwikkelen en er is veel aandacht voor werkplezier. Tenslotte zorgen tevreden medewerkers voor tevreden klanten.

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.