Search
Close this search box.

Durf je de beste te zijn?

Vandaag de dag is marketing veel meer dan simpelweg een tool voor het bekendmaken van je bedrijf; het is een essentieel element voor succes. Ik ben Nancy van Eck, de oprichtster van EckXStreme. Mijn passie ligt in het creëren van creatieve en data-gedreven marketingoplossingen, die echt resoneren met de visie van onze klanten en hun doelgroep aanspreekt. Tijdens mijn loopbaan, waarin ik expertise heb ontwikkeld op diverse marketing disciplines, merkte ik een opvallend tekort op: een échte persoonlijke benadering, de bereidheid om verder te denken en het vermogen om het grote plaatje te overzien.

Team Eckxtreme
Team Eckxtreme

Hierdoor geïnspireerd, heb ik EckXStreme opgericht. Onze missie is om meer te zijn dan alleen een marketingbureau; wij zijn jouw strategische partner. We zijn trots op onze uiteenlopende klantenkring, variërend van eenmanszaken tot gerenommeerde bedrijven die al sinds jaar en dag hun ambacht vervullen. We werken met bedrijven op zowel nationaal als internationaal niveau. Wat ons onderscheidt, is onze lokale en persoonlijke aanpak, gecombineerd met kennis en kunde van de moderne mogelijkheden. We waarderen het persoonlijke contact en de mogelijkheid om samen te komen, onder het genot van een kop koffie.

Ons team, bestaande uit developers, sales experts, designers en online marketing specialisten zorgt ervoor dat jij je kan richten op je kernactiviteiten, terwijl wij de volledige zorg voor de marketingstrategie en -uitvoering op ons nemen. Of het nu gaat om het bouwen van webshops, het verbeteren van je online aanwezigheid of het beheren van advertentiecampagnes en social media, EckXStreme staat garant voor kwaliteit en groei.

“Effectief inzetten van marketingstrategieën op een zeer persoonlijke manier.”

Marketing Mastery

Begin 2024 hebben we onze diensten verder uitgebreid met de lancering van Marketing Mastery. Dit programma is speciaal ontworpen om ondernemers en hun teams te begeleiden bij het effectief inzetten van marketingstrategieën op een zeer persoonlijke manier. “De vraag naar diepgaande, individuele begeleiding groeide snel. Gezien de personeelstekorten en de diverse marketingmogelijkheden in de hedendaagse markt besloten we een ‘Do it yourself’ versie van onze diensten te ontwikkelen, vol met essentiële kennis en tools, waarmee iedere ondernemer zelf aan de slag kan.

Nancy van Eck
Nancy van Eck

Bij EckXStreme is het doel om niet alleen diensten aan te bieden, maar om langdurige partnerschappen te vormen. Wij zijn toegewijd aan het samen verkennen van nieuwe kansen en blijven alert op aanpassen aan de marktveranderingen om optimale resultaten te garanderen.

Ben je benieuwd wat EckXStreme specifiek voor jouw bedrijf kan betekenen? Bezoek onze website voor meer informatie, of beter nog, kom langs voor een persoonlijke ontmoeting en een kop koffie. Wij kijken ernaar uit om samen de groeimogelijkheden voor jouw bedrijf in kaart te brengen. Laten we samen toe werken aan een toekomst waarin jouw bedrijf niet alleen bloeit maar ook een marktleider wordt.

info@eckxstreme.com
+316-23067564
www.eckxstreme.com

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.