Search
Close this search box.

Berki schuimblussers ook gecertificeerd voor batterijbranden

Batterijbranden kunnen zeer gevaarlijk zijn en moeten serieus worden genomen vanwege de potentiële schade die ze kunnen veroorzaken. Batterijen zijn een veelvoorkomende energiebron in ons dagelijks leven, gebruikt in tal van apparaten, variërend van mobiele telefoons en laptops tot elektrische voertuigen en huishoudelijke apparaten.

Een batterijbrand kan ontstaan door verschillende oorzaken, zoals kortsluiting, oververhitting of een defect in de batterijcel. Om dit probleem de hand te bieden is de (Nederlandse Technische Afspraak) NTA 8133 opgesteld. De schuimblussers van Berki Brandbeveiliging BV zijn gecertificeerd volgens het laatste NTA 8133.

DE NTA 8133 BLUSPROEF

Op basis van de prestatie-eisen en beproevingsmethoden die vastgelegd zijn in de NTA 8133 wordt beoordeeld of draagbare blustoestellen geschikt zijn voor het blussen van Lithium accubranden.

Indien deze test tweemaal succesvol is behaald dan is de test geslaagd. Een blusproef bestaat maximaal uit drie pogingen.

Berki heeft met haar blusmiddel BerkiCold als een van de weinigen in de markt de bevoegdheid om deze blussers te leveren, monteren en onderhouden.

“De Berki blusser is geschikt voor alle type branden! “

Naast dat deze blussers gecertificeerd zijn voor de Lithium branden, zijn onze blussers met BerkiCold de enige in Nederland die ook gecertificeerd zijn voor de A (vaste stoffen), B (vloeistoffen) en F (vetbranden).

Een echt krachtig blusmiddel waar je nooit misgrijpt bij welk type beginnende brand.

Het blusmiddel BerkiCold wordt daarom ook toegepast in opslagsystemen van kluizen voor batterijen.

Naast dat Berki Brandbeveiliging BV leverancier is van blusmiddelen zijn wij ook partner in de complete brandveiligheid van u bedrijf.

De ondernemingen van Berki Group BV zijn;

  • Berki Brandbeveiliging BV
  • Berki Opleidingen & Advies BV
  • Berki Fire Safety International BV

Met deze ondernemingen verzorgen wij samen met onze 50 collega’s voor advies, verkoop, onderhoud en opleiding, van A tot Z.

Mocht u meer informatie over

Berki Group BV
willen weten of in onze overige
dienstverlening, kijk dan op
www.berki.nl of neem contact
op voor een vrijblijvend advies
024-6411066 / info@berki.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.