Search
Close this search box.

BCMW on the Move!

Out of the Box

gingen de BCMW leden op dinsdag 9 mei bij het kleurrijke & schitterend gelegen Paviljoen Het Buitenhuis in Ewijk. De jongste leden Chiel Bos en Jorian Faassen hadden de regie en creëerden met de aanwezige leden nieuwe businessplannen voor o.a. een rode kabouter en een blik olijfolie. Inspirerende gezellige bijeenkomst met frisse verrassende plannen.

aan de slag,

dat gingen een aantal BCMW leden op dinsdag 6 juni bij Atelier Toonbeelden te Boven Leeuwen. Toon van Gelder ontving ons met partner Alette Huisman op een zonovergoten avond gastvrij. Het werd een creatieve avond. Twee van de leden kregen de opdracht de andere leden een tekening te laten maken op basis van omschrijvingen zonder de vormen te noemen. Erg leuk om te doen en je ontdekt bij elkaar nog wat nieuwe inzichten. Heldere communicatie is niet altijd even makkelijk, dat bleek hier wel uit. Een geslaagde avond!

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.