Search
Close this search box.

GTD Nederland B.V.

Industriële techniek tot in de puntjes verzorgd

GTD is een jong en energiek bedrijf dat zich volledig richt op een integrale technische dienstverlening voor automatische transportsystemen, installaties en industriële industrie. Van montage, tot correctief en preventief onderhoud pakken zij alles op om hun klanten zo probleemloos mogelijk te laten werken. De wereld verandert en GTD verandert moeiteloos mee. Door op het hoogste niveau mee te draaien worden er kansen gecreëerd en direct uitgevoerd. Zoals met de nieuwe poot aan het bedrijf: GTD Gaaswandsystemen dat met haar afscheidingssystemen voor een veilige werkomgeving zorgt. We spreken René Gubbels, eigenaar van GTD.

“Wij zijn totaalleverancier binnen de technische dienstverlening, bieden alles onder één dak: verzorgen de montage, testen deze door en zorgen ervoor dat de machines vlekkeloos werken. Doordat we al in een vroeg stadium betrokken zijn weten we wat er speelt en kunnen we hier met de onderhoudswerkzaamheden goed op inspringen. Zijn er binnen de technische teams van onze klanten tijdelijke tekorten, dan vangen we die op, daarnaast hebben we een storingsdienst die 24/7 beschikbaar is. Kortom, alles wat nodig is om ervoor te zorgen dat onze klanten zonder technische zorgen kunnen werken.

Gekwalificeerde mensen
En dat doen we met een team van hele kundige jongens, die weten waar ze het over hebben, een goede opleiding hebben genoten en veel ervaring hebben. En dat is goud waard.”

Kansen zien en grijpen door altijd in beweging te blijven
“De gaaswandsystemen zijn een mooie toevoeging en logische uitbreiding op onze dienstverlening. Beveiliging op de werkvloer is belangrijk. Met onze veiligheidsschermen streven we ernaar om de werkvloer zo veilig mogelijk te laten zijn. Daarnaast worden de schermen ingezet om producten, machines en eigendommen veilig te stellen. Denk daarbij aan valbeveiligingssystemen, als randbescherming bij mezzanine vloeren, scheidingswanden en kooi oplossingen, maar ook aanrij beveiliging en kabelgeleiding. Ook binnen deze nieuwe tak van ons bedrijf zijn we volledig en denken we mee met onze klant om de beste oplossing te realiseren.”

René Gubbels

GTD heeft uitdagende projecten en biedt gevarieerd werk in binnen- en op projectbasis ook in het buitenland. We hebben een mooi team, maar staan altijd open voor nieuw talent. Is werken in de techniek iets voor jou? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Neem dan vooral contact op met René Gubbels voor een eerste kennismaking.
rene@gtdnederland.nl.

GTD Nederland BV
Anergieweg 13, 6651 KT Druten
Tel.: 0487 – 59 49 04
www.gtdnederland.nl

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.