Search
Close this search box.

De voordelen van cursussen

In dit artikel laten we Ria Schalkwijk van Donk Constructie aan het woord. Zij heeft onlangs meerdere cursussen bij Van Kraaij Educatie gevolgd.

Even voorstellen

Ria Schalkwijk is administratief medewerker binnen de organisatie ‘Donk Constructie’ met diverse petten op. Zoals Ria aangeeft: ‘’Ik ben een beetje een manusje-van-alles, zo doe ik naast de administratie ook een stukje personeelsbeheer, inkoop en alle andere voorkomende werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde voor mij’’.

Een erg dynamische functie die allerlei skills vereisen. Ria heeft dan ook in de afgelopen twee jaar in totaal vier cursussen bij Van Kraaij Educatie gevolgd en is sinds deze week gestart met haar vijfde cursus, namelijk de Basiscursus Canva.

Ervaring

Ria Schalkwijk geeft aan dat ze een superfijn en leerzaam proces heeft gehad. Ze vult hierbij aan: ‘’De cursussen hebben mij verschillende handvaten gegeven waardoor ik met meer zelfvertrouwen te werk kon gaan’’. Voorafgaand heeft ze doelen voor zichzelf opgezet, en deze zijn naar eigen zeggen ook zeker bereikt. Zo past ze verschillende tips en tricks nog steeds toe in haar dagelijkse werkzaamheden. Ria: ‘’De docent van de opfriscursus Nederlands gaf goede voorbeelden en de groepsdynamiek was zeer prettig’’. Ria vond de cursus zo leuk dat ze aangaf belangstelling te hebben voor extra lessen of zelfs een vervolgcursus. Ria vult op het eind nog aan: ‘’het lesmateriaal was ook een fijne toevoeging, zo kan je wat is weggezakt toch even snel terugkijken hoe het ook weer zat.’’.

Blijvende waarde

Ria zou Van Kraaij Educatie omschrijven als ‘’betrouwbaar, efficiënt en divers’’. Ria geeft aan: ‘’Van Kraaij Educatie heeft een zeer ruim aanbod. De voorbereiding naar de cursus en het proces is altijd goed en strak georganiseerd’’. Op de vraag: ‘’ Welke meerwaarde hebben de cursussen jou gebracht?’’, geeft Ria aan: ’’Ik heb de middelen gekregen om beter en zekerder mijn werk te doen. Ook bespaar ik tijd doordat ik kennis heb verkregen over een bepaald onderwerp’’.

Ria raadt iedereen aan om cursussen te volgen. ‘’Je wordt er nooit dommer van en je kan altijd wel het een en ander toepassen in de praktijk. Dat was voor mij een pluspunt’’

Gratis cursussen bij Van Kraaij Educatie

Door extra verkregen subsidie mogen wij naast de e-learnings en seminars ook alle cursussen volledig gratis aanbieden! Hierdoor hoef je geen cofinanciering te betalen.

Het inschrijven voor de cursussen gaat op open inschrijven. Het is ook mogelijk om met je organisatie een incompany training te organiseren waarbij de trainer naar jouw organisatie komt.

Bekijk het aanbod op onze website en investeer vandaag nog in jezelf!

Vkedu.nl/aanbod

Foto: Joep Peters

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.