Search
Close this search box.

BCMW: september 2022

Verbinden En Versterken

“Inmiddels zit voor de meeste ondernemers de vakantie er weer op. Na het zomerreces waarin terugkijken op het eerste halfjaar zeker een item is geweest, is het de uitdaging om met hernieuwde energie de tweede helft van 2022 tot een succes te maken in het huidige economische klimaat.

Meer dan de helft van de ondernemers kan de gestegen kosten voor een klein gedeelte of helemaal niet doorberekenen aan hun klanten. Mede als gevolg van deze ontwikkelingen en de economisch onzekere tijden, hebben we aan het begin van het derde kwartaal van 2022 te maken met een afname in het ondernemersvertrouwen. Ook zijn ondernemers in vrijwel alle sectoren een stuk pessimistischer over de aankomende maanden, met name over het economisch klimaat. Vanwege deze huidige onzekere omstandigheden (inflatie, energieprijzen, vrees voor recessie) worden ondernemers wederom enorm uitgedaagd.

Doelstelling van Business Club Maas & Waal is ondernemers met elkaar in contact te brengen voor het uitwisselen van expertise, het leren van elkaar om zo met elkaar te verbinden en te versterken. In het huidige economische klimaat is dit meer dan ooit van toegevoegde waarde. Het huidige verenigingsjaar 2022 / 2023 staat dan ook in het teken van “verbinden en versterken”.

Onze maandelijkse bijeenkomsten zijn op locatie van onze leden. Graag nodigen wij u uit om eens aanwezig te zijn bij zo’n bijeenkomst om daadwerkelijk te ervaren wat voor u persoonlijk en voor uw onderneming de meerwaarde is van Business Club Maas & Waal. “

Met vriendelijke groet,
Business Club Maas & Waal

Bea Janssen Steenberg

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.