Search
Close this search box.

Dossier Financieel: De verbindende factor

Red Lemon ontzorgt de lokale ondernemer. Bart van der Heiden begeleidt vanuit de vestiging in Beuningen financieringsaanvragen en biedt managementondersteuning op maat aan bedrijven in de regio Gelderland en Noord- Oost Brabant. “We zijn nuchter, eerlijk en direct benaderbaar. Ondernemers kunnen bouwen op kennis en kunde.”

Van der Heiden heeft een achtergrond bij diverse (groot) banken. “Wat de bank deed, doen wij nu”, zo legt Van de Heiden uit: “No-nonsense gedegen en onafhankelijk ondersteuning bieden aan ondernemers. Persoonlijk, dichtbij en met kennis van de lokale en regionale markt. Daar is behoefte aan en daar halen we zelf ook de meeste voldoening uit. We leven in een digitaal tijdperk, maar niet alles kan online. Als je bijvoorbeeld onroerend goed koopt of een bedrijf overneemt, dan doe je dat niet via de computer, maar met behulp van mensen die je recht in de ogen kunt kijken. Dat wekt vertrouwen.”

financieringsaanvragen

Red Lemon helpt bij financieringsaanvragen. “Heb je als bedrijf geld nodig om iets te kunnen kopen, dan kunnen wij dat regelen”, zegt der Heiden. “Voorwaarde is wel dat de plannen haalbaar en realistisch moeten zijn en dat wij er zelf in geloven. Is dat het geval, dan gaan we er ook helemaal voor. We merken dat ondernemers dat erg waarderen.”

klankbord

Red Lemon fungeert daarnaast als klankbord voor ondernemers. “We richten ons vooral op de familiebedrijven. Directeur-eigenaren hebben vaak veel vakkennis, maar kunnen niet van alles verstand hebben. Is daardoor de boekhouding of het personeelsbeleid niet op orde, dan staat dat het succes van de onderneming in de weg. Kom je daar zelf onvoldoende aan toe? Ben je er niet goed in? Of vind je het niet leuk om te doen? Dan zorgen wij voor passende ondersteuning. Dit doen wij door als sparringpartner te fungeren, de juiste begeleiding te bieden of als een spin in het web specialismen te ontsluiten.”

Ondernemers kunnen bouwen op kennis en kunde.

Denk je dat Red Lemon je verder kan brengen? Neem dan telefonisch contact op met Bart van der Heiden (06-10 45 15 38) voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. “We brengen dan samen de wensen en mogelijkheden in kaart, kijken of er een klik is, wat we voor elkaar kunnen betekenen en wat de kosten zijn. We werken altijd op basis van vertrouwen. Onafhankelijk en met heldere, onderbouwde uurtarieven. Zonder kleine lettertjes of vage kortingen. Zodat op voorhand duidelijk is wat we van elkaar mogen verwachten.”

Red Lemon is in 2018 gestart en werkt vanuit een viertal lokale vestigingen in de regio’s Brabant, Noord Limburg en Gelderland. Van der Heiden is één van de oprichters en met zijn kantoor gevestigd in Beuningen.

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.