Search
Close this search box.

Dossier Financieel: De bank voor grote én kleine ondernemers

SNS gelooft in persoonlijk contact, dat ook nog steeds plaatsvindt op locatie. De bank biedt grote en vooral kleinere bedrijven de mogelijkheid om -tegen gunstige voorwaarden- een lening af te sluiten. Deze ondernemershypotheek kan het juiste zetje zijn richting verdere groei. Melle Blekman en Vincent Hendrikse van SNS lichten toe.

Links Vincent Hendrikse, rechts Melle Blekman

Bedrijfshypotheek SNS

Sinds enige tijd biedt SNS hypotheken voor bestaande ondernemers. Een medewerker van de bank begeleidt hen compleet in het aanvraagtraject, waarbij het contact persoonlijk en bovendien op locatie is. SNS bedient elke ondernemer en maakt geen verschil tussen de grotere en kleine ondernemers. Kleine ondernemers bestaan namelijk niet volgens de bank. Melle vult aan: “Het is veel dichterbij dan je denkt. Veel ondernemers denken bijvoorbeeld dat een eigen pand onbereikbaar is. Echter: in de praktijk is zoiets zeker bereikbaar en beschikbaar.” SNS fi nanciert een groot gedeelte van de benodigde investeringen tot soms wel 90%. Zo maakt de bank het voor een grote groep bedrijven toegankelijk om te investeren en te groeien. Ze vindt het daarbij van belang om altijd een persoonlijk aanpreekpunt in de buurt te hebben en direct bereikbaar te zijn. SNS gelooft niet in het sluiten van kantoren, maar juist in het openen van deuren.

“SNS gelooft niet in het sluiten van kantoren, maar juist in het openen van deuren”

Kleine ondernemers bestaan niet

De ondernemer die niet verwacht dat hij fi nancieringsmogelijkheden heeft, is welkom bij de SNS. Het persoonlijk contact is voor iedereen, juist ook voor de kleinere, startende bedrijven. En of je nu op zoek bent naar een kleine, of juist een grote lening: iedereen voelt zich welkom en krijgt dezelfde behandeling. Melle: “Grote ondernemers hebben vaak wel een ingang voor fi nancieringsvraagstukken. Wij vinden dat dit voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom willen wij de drempel zo laag mogelijk houden en sparren wij graag met elke ondernemer. We bieden hierbij persoonlijke begeleiding ongeacht de grootte van het bedrijf, bijvoorbeeld door het in kaart brengen van de verschillende opties.” Vincent: “We helpen mensen met de aankoop van een bedrijfspand, herfi nanciering, zakelijk krediet, maar ook met privé-leningen. Zo kennen we de situatie van klant in zijn geheel en helpen we in zowel de zakelijke als privésfeer. En altijd heeft de klant één aanspreekpunt. Samenvattend: we bieden oplossingen rond lenen, verzekeren en betalen.”

De tegelzetter groeit met hulp van SNS

Een voorbeeld uit de praktijk: SNS heeft recent een tegelzetter geholpen, die ook al een privéklant bij SNS was. Deze persoon besloot enkele jaren geleden de stap te maken van loondienst naar zelfstandig ondernemerschap. Zijn bedrijf groeide waardoor hij extra opslagruimte moest huren, hij kon zijn machines immers niet thuis opslaan. Uiteindelijk heeft SNS zowel naar zijn zakelijke als privésituatie gekeken. Juist door dit totale overzicht heeft de SNS-medewerker hem kunnen adviseren dat het zinvol én haalbaar was om een bedrijfsruimte aan te kopen. Dit heeft de tegelzetter uiteindelijk de mo gelijkheid geboden om verder te groeien met zijn bedrijf en extra vermogen op te bouwen.

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.