Search
Close this search box.

Bogerd werkplaats

Grote kans dat je de Bogerd kent van vele evenementen, theatervoorstellingen, bijeenkomsten of feesten in combinatie met onze mooie dagbesteding. Als Bogerd zijn wij dol op onze dagbesteding medewerkers en we zijn gek van evenementen! We houden van creatief zijn en dingen maken. Dit gaan we samenbrengen in onze nieuwe Bogerd Werkplaats! Een werkplaats voor mensen die graag met hun handen willen gaan werken en samen met onze begeleiders mooie projecten kunnen oppakken.

Eind 2022 deed er zich een kans voor. Een prachtige locatie, op loopafstand van de Bogerd, kwam beschikbaar. Een mooie plek waar wij onze nieuwe dromen kunnen gaan waarmaken.

Een werkplaats voor mensen die zich willen blijven ontwikkelen en hun talenten willen inzetten, een plek waar we niet met deadlines werken, een plek waar je geen druk hoeft te voelen. Maar wel een plek waar we zelfstandig of als team mooie projecten oppakken. En wie weet wat er vanuit deze locatie nog allemaal mogelijk is.

Wat Gaan We Doen?

In eigen beheer en in opdracht van diverse bedrijven/organisaties gaan we aan de slag met het maken van o.a. meubels en (event) aankleding, het opknappen van verhuurmateriaal, verpakkingswerkzaamheden en specifiek maatwerk.

Samenwerken?

In onze ruime werkplaatshal hebben wij de ruimte en de materialen om voor bedrijven klussen op te pakken. Denk hierbij aan het maken van evenementdecoratie, houten wegwijzers, het in- en verpakken van kerstpakketten en andere verpakkings-werkzaamheden. Onze medewerkers staan te popelen om voor u aan de slag te gaan.

Heeft u werkzaamheden die u aan ons wilt uitbesteden? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden!

Op Zoek Naar Een Nieuwe Uitdaging?

We hebben plek voor mensen die vallen onder de PGB, WLZ of WMO met een indicatie voor dagbesteding. Samen met onze begeleiders stellen we ontwikkeldoelen op en blijven we werken aan persoonlijke groei. Heb je vragen, wil je meer informatie of kennis maken met ons? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Vragen?

WIlt u meer informatie over de Werkplaats of kunnen wij wellicht iets voor u betekenen? Neem contact op met AJ om uw wensen te bespreken! Bel naar 0487-517127 of mail naar begeleiding@bogerddruten.nl.

Tekst: Joep Peters Foto’s: Donk Constructie

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.