Search
Close this search box.

Beleef de Batouwe

Golfcentrum De Batouwe, gevestigd in Zoelen, Nederland, biedt een uitnodigende golfervaring in het hart van de Betuwe. De golfbaan heeft een indrukwekkende A-status met 27 holes, waar sinds 2021 een 9-holes par 3/4-parcours is geïntegreerd. Daarnaast zijn er uitgebreide trainingsfaciliteiten, inclusief een ‘short game area’, waardoor zowel beginners als ervaren golfers hun vaardigheden kunnen aanscherpen.

Clubhuis

Het clubhuis van Golfcentrum De Batouwe staat het hele jaar open voor iedereen, zelfs niet-golfers, die willen genieten van de prachtige golfsport en de natuurlijke schoonheid. Het sfeervolle restaurant biedt een plek voor koffie, lunch of diner. Het toegewijde team van Batouwe organiseert diverse evenementen, arrangementen en activiteiten. Of je nu een beginnende golfer, een ervaren speler, lid van de Businessclub of een groep vrienden bent, het clubhuis is geschikt voor groepen tot 150 personen.

Golfshop

De golfshop op Golfcentrum De Batouwe is een paradijs voor fervente golfers, met een assortiment dat bestaat uit clubs, kleding, schoenen, ballen, tassen, trolleys, accessoires en handschoenen van merken zoals Lutha, Under Armour, Calvin Klein en Footjoy. De shop biedt ook services zoals clubfitting, reparatie en op maat gemaakte golfartikelen, inclusief het regrippen van clubs door behulpzaam personeel.

Businessclub

Businessclub De Batouwe biedt een ideale omgeving voor het opbouwen, uitbreiden en onderhouden van zakelijke relaties. De leden vertegenwoordigen diverse bedrijven uit verschillende sectoren en voelen zich snel thuis binnen de club.

De Businessclub organiseert het hele jaar door business golfdagen waar leden kunnen netwerken en hun interesse in golf kunnen delen, waardoor zakendoen ontspannen wordt. De voornaamste doelstelling van de Businessclub is het ontzorgen van bedrijfsleden, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun zakelijke relaties. De club streeft naar een gevarieerde en actieve gemeenschap waarbij individuele behoeften en doelen van bedrijfsleden worden gerespecteerd.

Heeft u interesse in onze businessclub of wilt u een keer vrijblijvend deelnemen aan een van onze gezellige businessclub events Neem dan zeker eens contact op met Jacky Goluke via BC@golfcentrumdebatouwe.nl of bel haar op telefoonnummer: 06 483 794 59

Golfvereniging De Batouwe
Oost Kanaalweg 1
4011 LA Zoelen (bij Tiel)
Tel. 0344-624370

Geef een reactie

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas

M&W Online App

M&WOnline de hele regio in 1 app.
De app bevat veel informatie voor inwoners en toeristen over het Land van Maas en Waal, Gemeente West Maas&Waal – Gemeente Druten – Gemeente Wijchen en Gemeente Beuningen..
Het blok AED locaties bevat adresgegevens en route naar waar AED apparaat hangt en kan levensreddend zijn.